A megfelelő előkészület nélkül akár fájdalmas is lehet a pasiknak is az análszex - félreértés ne essék, a heteroszexről beszélünk. Az análszex ellen szólnak a fertőzések és a terület mocskos mivolta. Mellette szól, hogy tiltott, szűk és finom.

Az análszexet vagy szereti vagy utálja az ember, mind a pasik, mind a nők körében kevesen állnak közömbösen a témához. Bár évek óta megy a találgatás, hogy talán a hátsó kijárat lesz az új punci, vannak pasik – főleg azok, akik nem néznek gyakran pornót – akik ettől ódzkodnak, és inkább nem csinálják meg nőiket ott is. Összeszedtük ez érveket és ellenérveket, azaz, hogy miért lehet szeretni, és miért lehet ódzkodni az análszextől, a pasik szemszögéből.

Ellene szól, hogy túl mocskos, és a pasiknak is fájhat

"Az a lik nagyrészt kijárat, és a csaj mégis ott tolja ki a barna törpét, így kell némi perverzió, hogy beverd oda a brokkert" – írta meg a Velvetnek véleményét az egyik olvasó, aki ezzel a gondolattal nincs egyedül. A legtöbb olyan férfi, akinek baja van az análszexszel, pontosan ezért nem csinálja.

Az tény, hogy szinte mindenki kipróbálja egyszer az análszexet, ami síkosító nélkül nem csak a nőnek kellemetlen élmény. A megfelelő előkészületek nélkül, mint izgatás, síkosítás, tágítás, a pasik farkának nem túl kellemes élmény, pláne nem, ha azonnal beverik, ahogy a pornófilmekben látják. A végbélnyílás szűk és nem veszi fel a farok formáját, akár elviselhetetlenül égető, viszkető érzést is okozhat. A hátsó ajtó komoly fertőzések forrása is, a proktológusok szerint a legtöbb fertőzést a végbélnyílásban a felelőtlen anális szex okozza. Ellene szól, hogy nagyon oda kell figyelni a kotoncserére, és arra, hogy ugyanazzal az ujjal, szájjal, farokkal máshova már nem szabad tapogatni, csak tisztálkodás után.

Mellette szól, hogy szűk, tiltott, és kellemes érzés

Az ellenálló izmoknak hála a végbélnyílás szűk, ami a faroknak tökéletes, a hüvely ezzel szemben rugalmas, és bár felveszi a farok formáját, mégis más érzés. Mivel a hátsó nyílás szűk, ezért mindenhol hozzáér a péniszhez, ráadásul a nyílás hosszából adódik, hogy bármeddig be lehet dugni, nem áll az útjába semmi. A hüvely ezzel szemben véges, és így például egy húsz centis farok nehezen fér be tövig.

Az análszex a népszerűsége ellenére még ma is kicsit tabu, pontosan ezért csábító és finom. "A férfiak alapvetően szeretnék midnenhova bedugni a farkukat, a segg pedig tiltott zónának számít, ünnepnap vagy valami hasonló. Minden férfi szereti" – írta meg egy másik férfi olvasónk a véleményét. Az anális behatolás teljesen más, mint a hagyományos szex, nem a hüvelye, de mégis benne van a másikban, ami teljesen más élményt jelent mind a nőnek, mind a pasinak.