A vanabí dominák megtanulják az amerikai Mizz Barbie Bitchtől, hogyan utasítgassanak határozottan, hogyan kell pontosan fenekelni, melyik eszköz mire való. Az alapszabályokat is be kell tartaniuk, miszerint tilos a szex, mindig kell, hogy legyen rajtuk ruha, továbbá fontos, hogy legyen egy hívószó.

Helyes ostorozást, fenekelést, határozott utasítgatást és az alapszabályokat tanítják a dominaiskolában – derül ki a Discoveryn futó Strange Attractions sorozatból. A szőke hajú, talpig rózsaszínbe öltözött Megan egy dominához megy azért, hogy profin megtanuljon fenekelni és korbácsolásni. A domina az enyhe játékokkal kezdi az oktatást.

Mizz Barbie Bitch a kínzókamrájában mutatja meg a tanoncának, hogy egy-egy eszköz és bútorzat mire való. Jó tanárhoz méltón házi feladatot is ad a tanítványának, új nevet és dominaruhát követel. "A domina öltözékében fontos, hogy szexinek érezze magát az ember, önbizalmat és határozottságot adjon. Ha jól ismerem a fétis jellegzetességeit, még dominánsabb domina lehetek" – magyarázza a fekete hajú, piercenges Mizz Barbie Bitch az alábbi videóban.

Az első két lecke főleg elméleti, a domina elmagyarázza a legfőbb szabályokat, mint azt, hogy  semmi szex, és folytatja azzal, hogy mindig legyen ruha a dominán. Hogy teljes képet kapjunk, egy szakember elmagyarázza, hogy a domináknak a szabályokra a biztonságuk érdekében van szükségük. A második leckén a rózsaszínbe öltözött vanabí domina még mindig nem lát igazi verést, az eszközök – mint paskoló, ostor, kaloda, kötelek – helyes használatát ismerheti meg. Végül némi gyakorlatra is van módja, egy vérbeli mazochistát alázhat: a vezető beosztásban dolgozó férfi a domina kezei közt elengedi a stresszt, munkájában rengeteg teher hárul rá.

A dominák ketten nekiesnek a női ruhába öltöztetett férfinak, például a lábukat csókoltatják vele. Eközben Mizz Barbie a hívószó, vagyis a megálljt parancsoló szó fontosságáról beszél. "Szélsőséges esetben az alárendelt fél fizikai, vagy lelki erőszakkal azonos érzelmi sérüléssel kerül ki a játékból" – magyarázza a szexológus. A domina oktatása végül természetesen azzal zárul, hogy megszületik Lady Rose, a talpig latexbe öltözött alázó nő.

Magyarországon tudomásunk szerint nincs dominaiskola, a lányok egymástól tanulják el a praktikákat. Azonban más európai nagyvárosban ahogy a szexualitásnak magának, ennek is van kultúrája. Londonban például Mistress Josephine tanítja a dominákat, mindössze jó kommunikációs készség, bizalom és fantáziát követel a tanulóktól. A londoni domina egyébként azonnal bedobja a mélyvízbe a tanulni vágyókat: végignézhetnek több kínzást is, amiből aztán elsajátíthatják azt, amit olyan nagyon szeretnének. Párokat is tanít, öt leckét 200 fontért (71 743 Ft) ad.