A megkérdezett különböző korosztályú, tíz nő mindegyike találkozott már olyannal, aki rémes emléket hagyott benne, de olyannal is, aki istenien nyalt. Bár mindegyikük máshogy szereti, abban egyetértenek, hogy nem kellemes, ha erősen szivogatják a csiklójukat, vagy ha úgy lefetyelnek a lábuk közt, ahogy a kutya a tejet. Ha előtte simogatják, bugyin keresztül csókolgatják, vagy ha nyelvvel körberajzolják egészen a gátig, attól megőrülnek.

Tíz nőt kérdeztünk meg arról, milyen amikor a pasi jól nyal, és milyen az, amikor nem. Abban egyetemes igazságot találni, ki mit élvez a szexben, elég nehéz, azonban a válaszokból kiderül, vannak típushibák, amikkel szinte minden megkérdezett nő találkozott már. És persze vannak olyan finom mozdulatok, gesztusok, amiért pedig minden megkérdezett nő rajong. Egy biztos, azzal nem tévedhet nagyot az ember, ha bugyin keresztül csókolgatja, simogatja nyalás előtt nőjét, és azzal sem, ha finoman csókolja lent is.

Csak a pornós lefetyelést ne

"Az egyáltalán nem jó, ha nem figyelnek a ritmusra, az intenzitásra és a partnerre. Hogy úgy nyalnak, mint amit egy rossz pornóban láttak, hogy lefetyelnek, mint Lassie a meleg tejet, miközben ugye tudjuk, hogy nem erről szól" - írta meg a véleményét a 26 éves Adrienn, aki nincs egyedül a véleményével. A pornófilmekben látott nyalások körülbelül annyira hitelesek, mint a csókok a mozivásznon, biztos van köztük igazi is. A kamerának mutatott nyelvcsapásoktól, a tipikus csiklóra tapasztott arccal való fejrázástól a legtöbb nő hülyét kap. Nyalni csak azért sosem szabad, hogy az ember bizonyítson, ha nem szívből jövő a vágy a nyaláshoz, inkább neki se kezdjen. A lefetyelés helyett ajánlatos finoman közelíteni, és nem azonnal a csiklóra tapadni.

Az se jó, ha nekiesnek, és erősen szívják

A megkérdezett csajok többsége szerint a leginkább ott rontják el a pasik, hogy a csiklónak csak úgy nekiesnek, szívják, erősen csapkodják, mintha az valami tuti piros gomb lenne, melynek megnyomása garancia az orgazmusra. "Elég gyakori hiba - ha mondhatok ilyet - hogy ha már egyszer ráállnak a jó ütemre, és érződik, hogy közel a csúcs, akkor valamiért begyorsítanak. És pont ettől ugrik az egész. Ami engem gyakran zavar, ha nagyon borostás a pasi, emiatt gyakran nem tudom élvezni. A barátnőm arra panaszkodott, hogy a volt pasija rendszeresen harapdálta, erősen szívta ott lent" - írta meg élményeit a 32 éves Helga.

A válaszadó csajok közt akadnak olyanok, akik azt nem bírják, ha a másik a nyelvét pöcsként próbálja használni. "Sokan azt hiszik, hogy a nyelvüket is úgy kell használni, mint a farkukat, és a merev nyelvüket dugdossák a pinámba, ami inkább unalmas, mint izgató. Mintha a legtöbb pasi képtelen lenne értelmezni a nyalás szót. Nem tudja ellazítani a nyelvét, és tényleg csak nyalni, úgy, mintha a csókolózni akarna. Volt olyan pasim, aki be akarta kapni az egészet, miközben erőből rámarkolt a combomra, és le is fogott, ha el akartam mozdulni. Szeretem, ha kemények velem az ágyban, de a nyalás pont nem erről szól" - válaszolt a kérdésre a 29 éves Bea.

Jó, ha a bugyin keresztül kezdik, és ha körberajzolják nyelvvel

A rossz tapasztalatok mellett az is kiderült, hogy azok a pasik, akik jól nyalnak, mitől jók. A kérdésre kapott válaszok egészen eltérőek, van, aki az ujjazásra esküszik a nyalás mellett, és van, aki a belső combok, has, alhas simogatására. "Aki jól nyalt, az tényleg NYALT, és közben borzasztó ügyesen ujjazott is. Most, hogy belegondolok, ott lehet, hogy az ujj vitt el mindent. A belső combok, vagy a has/alhas simogatása és nyaldosása, csókolgatása is fontos, de mintha mindenki sietne, és egyből be akarná harapni" - tette hozzá Helga. A felvezetés, azaz azt, hogyan kezdődjön a nyalás, minden megkérdezett igényli. "A pasik zöme nagyon nem tud mit kezdeni a puncival, lövése sincs, hogy ott lent mi micsoda, mennyire érzékeny. A többség nem tudja, hogy nem kell egyből a közepében landolni, igazán tehetne egy kis kitérőt a comb belső részeire, a gát területére, sőt, nyalni sem kell egyből, legyen csak masszírozás, simogatás" - írta a 41 éves Erika.

Akadt olyan is a válaszadók közt, aki a tompa érintésekre, a bugyin keresztüli nyalásra és a csiklókörzésre esküszik. "Én nagyon szeretem, ha nem veszi le egyből a bugyit, hanem azon keresztül csókol, nyal. Izgatók ezek a tompa érintések. Szeretem, ha belefúrja az arcát az ölembe, ha ott szuszog, lélegzik, szagol és simogat. Aztán amikor szépen-lassan lekerül a ruha, jó ha picit távolabbról közelít, ha mondjuk a combom belső részét csókolja, nyalja, ettől én úgy felizgulok, hogy azt nem tudom szavakba önteni. Aztán szeretem, ha a nyelve hegyével körbejárja a területet, mintha megrajzolná a puncim kontúrjait, aztán mehet egyre beljebb, egyre mélyebbre, körözzön finoman a csiklóm körül miközben az ujjait a hüvelyembe helyezi, finoman köröz. Aztán amikor mondom, picit felerősíthet, de a gyorsaságon ne változtasson!  Én a csiklókörzéstől viszonylag gyorsan elmegyek."

Közben pedig ér ujjazni

Azt már korábban megírtuk, hogy ha gond van a merevedéssel, akkor a nyalás+ujjazással kiváltható a dugás. Ezt azért is fontos kiemelni, mert tényleg vannak olyanok is, akiknek eszükbe sem jut használni közben a kezüket is. "Nem csak egy-egy ujjra gondolok, hanem magára a kézre, a tenyérre, simogatásra. A legtöbb hímmel pedig megbeszélni sem lehet ezt, mert ha elmondod, hogy neked mi a jó, akkor azonnal megsértődnek, hogy a technikájukat becsmérled."