Mel Gibson Mi kell a nőnek? című filmje óta már a férfiak is tudják, hogy a csajok gyakran képtelenek kikapcsolni szex közben. De nemcsak ócsárolni tudják partnerük teljesítményét, egészen szürreális dolgok is megfordulnak a fejükben két sóhaj között. Összegyűjtöttük a legáltalánosabbakat.

1. Vajon élvezi?

A legtöbb nő főleg a kapcsolat elején képtelen teljesen elengedni magát az ágyban, és folyamatosan azon aggódik, hogy amit épp csinál, azt jól csinálja-e, és ha mégsem esik jól a másiknak, az közli-e vele a dolgot, vagy a téma csak másnap, a haveri sörözésnél jön elő, miszerint „az új csajom nem tud szopni”. Az örömszerzés ilyenkor hiába odaadó, a nő teljesen kizökken, és nem tudja átélni a saját gyönyörét.

2. Mi legyen a következő lépés?

Adott helyzetben még azt is megtervezi mondjuk orálozás közben, hogy mi legyen a következő póz, milyen mozdulattal fog rámászni a férfira, hogyan igazít a haján és mit fog mondani.

3. Ebben a pózban olyan, mintha lógna a mellem

Az előbbit persze mindenképpen úgy kell megoldani, hogy oldalfekvésben ne látszódjon, hogy valódiak a mellei, és nem állnak ellen a gravitációnak, mint a pornószínésznők szilikoncsöcsei. A seggével szinte minden nő elégedetlen, a narancsbőrt is igyekeznek takargatni, a férfiak meg nem győzik elégszer elmondani, hogy ők így is szeretik és élveznék a szexet. A csajoknak az is gyanús, ha a pasi elégszer elmondja.

4. Mit főzzek holnap ebédre?

Főleg a családos nőknek megy nehezen, hogy a nappali üzemmódból átváltsanak éjszakaiba, hogy az anyából egyik pillanatról a másikra szexistennők legyenek. A jobb oldali falon kiszúrni a nagy, sárgás foltot már más tészta, ott nem arról van szó, hogy a mindennapi problémáktól képtelen szabadulni az asszony, hanem egyszerűen már unja a menetet.

5. Elélvezhetne már

Annyira unja, hogy inkább nézné a kedvenc sorozatát vagy aludna, így minden egyes löketnél abban reménykedik, hogy a partnere végre eléri az orgazmust. Esetleg fáj neki a közösülés, de nem akar szólni miatta.

6. Elélvezhetnék már

Fordított esetben sem sokal jobb a helyzet, amikor a nő orgazmusközeli állapotba kerül, de ahelyett, hogy elengedné magát, rágörcsöl a kielégülés hajszolására. Ebben az esetben is elég nehéz és körülményes elélvezni.

7. Még, még, Ryan Gosling!

Esetleg Tom Cruise, Johnny Depp, Matthew McConaughey, vagy csak a szép szemű srác a 4-es villamosról. Semmi nincs abban, ha fejben mással vagyunk olykor, sőt, az ilyen kalandozások fel is tudják dobni a szexet minden erőfeszítés és bűntudat nélkül. Néha a pasi is épp Juliette Lewist rakja meg hátulról.

+1 Uhh

Ennyi. A legjobb. Agy kikapcsol, kap és ad, és csak élvezi, élvezi és élvezi a szexet.