Egykori kedvenc pornósztárjaink érezték, mikor kell abbahagyni a kamerák előtti dugást. A legnagyobb kérdés, hogy mit lehet csinálni akkor, ha a fél világ látta már az oráltechnikánkat. Michelle Wild férje vállalkozásában segít, Maya Goldnak saját vállalkozása van, Monique Covet utazik, Cicciolina politizál, Niki Belucci pedig a zeneiparban találta meg a helyét.

Michelle Wild

A legnagyobb magyar pornógenerációból kiemelkedik Michelle Wild életpályája, aki azon kevesek közé tartozik, akik a közeli análjelenetek abbahagyása után is érdekes tudtak maradni. Vad Katalin szerelem miatt hagyta abba a pornót,  gyereket szült, rövid ideig szerepet kapott a Jóban Rosszban sorozatban, utána könyvet írt a szexről, de legutóbb már polgári munkában találta magát, pontosabban a vendéglátóiparban tevékenykedő férjének segít, például pultozással.

Maya Gold

Maya Goldnak két évnyi pornózással is sikerült olyan mély nyomot hagynia a pornóiparban, hogy a mai napig sem nagyon kell magyarázni, kiről van szó. 2007-ben könyvet is adott ki, amiben mesél a iparról, és arról is, hogy őt tulajdonképpen egyáltalán nem érdekli a pornó. Akkoriban épp boldog párkapcsolatban élt Pali nevű pasijával, akivel nem voltak házassági tervei. Az ártatlan tekintetű Maya Gold azóta teljesen eltűnt a világ szeme elől, és mindössze annyit tudni róla, hogy saját vállalkozása van.

Monique Covet

A fordulatos életű pornósról Facebookon bárki megtudhatja, mit is csinál épp. Rengeteget utazik, nagyon úgy tűnik, hogy egy nagyobb buliból sem hajlandó kimaradni, és a képei láttán azt is biztosra vehetjük, hogy elégedett a melleivel. Az élete során több szomorú történetet is megélt Covet legutóbb Görögországból adott magáról életjelet, néha Budapesten is van, és igazán távol soha nem került a pornózástól, 2006-ban még vissza is tért egy film erejéig, amit épp itthon forgattak. A pontos munkaköre egyáltalán nem ismert, de a bevallottan biszexuális Monique azért elég jól él.

Cicciolina

Magyarország történetének egyik legnépszerűbb exportcikke, Staller Ilona 1992-ben hagyta ott a pornót, bár azóta is leginkább szexszel kapcsolatos dolgokkal hívta fel magára a figyelmet. Már közben elkezdődött politikai pályafutása Olaszországban, ahol a Radikális Párt színeiben be is jutott a parlamentbe. 2002-ben Magyarországon is próbálkozott, a pletykák szerint Schmuck Andor akkor induló új pártjával is szövetkezett volna, de bármennyire is könnybe lábad a szemünk, ha elképzeljük ezt a párost az országházban, végül nem jött össze a hazai szereplés Cicciolinának. Staller Ilona azóta sem állt le a politizálással, ismét Olaszországot akarja megváltoztatni, Demokrácia, Természet, Szerelem nevű, hivatalosan sehova sem tartozó pártja leginkább a prostituáltakat akarja segíteni. Azért a további vetkőzésektől sem zárkózik el.

Niki Belucci

Niki Belucci mindössze fél évig pornózott, de addig nagy reménységnek számított, a topless, később pedig már csak kevés ruhában fellépő DJ-vé vált nő rajongói pedig azóta is boldogan nézik meg, ahogy kedvenc lemezlovasuk megmutatja mindenét. Beluccinak óriási mázlija, hogy amikor ő kezdte el a topless DJ-zést, még nem ez volt a címlaplányok elsőszámú kitörési lehetősége, úgyhogy szépen hívják fellépni külföldre is, szerinte pedig már inkább a zenéje miatt szeretik, bár túl sok ruhát így sem vesz fel.

   Niki MG 8676p