Megoszlanak a vélemények az örökbecsűvel kapcsolatban: egyesek úgy vélik, a ledér életű nők a későbbiekben megbecsülik majd a figyelmességet, és hálásak lesznek érte, míg mások nem bíznak olyanokban, akiken korábban átment a fél kollégium. Női olvasónk régebben habzsolta az életet, most pedig tisztességes feleség vált belőle. Ő azt mondja, mindig hiányérzete lesz annak, aki nem élte ki magát fiatalként.

"Kurvából lesz a legjobb feleség" – ez az örökbecsű a Bud Spencer és Terence Hill-féle klasszikusban, a Bűnvadászokban is elhangzott, és a Velvet cikkeinek kommentjeiben is jó párszor olvashattuk, ha mondjuk egy-egy feleségkereső műsorban szexmunkás csajok bukkantak fel. De vajon tényleg megállja helyét a mondás? Egy korábban laza erkölcsű nő valóban meg tud változni egyik pillanatról a másikra, vagy ahogyan egy másik szólás tartja: kutyából nem lesz szalonna? A témával kapcsolatban bújtuk az internetet, férfi olvasóinkat kérdeztük, illetve megszólaltattunk egy olyan feleséget is, aki huszonéves korában habzsolta az életet.

Pro és kontra

„Szajhából lesz a legjobb feleség. Tökéletesen egyetértek vele, hisz akit egész addig – saját akaratából, vagy akaratán kívül – szajhának tituláltak, nem kapott elegendő figyelmet, szeretetet, megbecsülést, így annak, aki végül megadja majd neki mindezt, rettentően hálás lesz, és háláját minden módon ki is mutatja“ – írta az egyik internetező, amire egy másik hozzászóló csak bólogatni tudott:

„Anno az egyetemi kollégiumban sok olyan kapcsolatot láttam, ahol negyed-  és ötödéves, nem kispályás előélettel rendelkező lányok egyszer csak varázsütésre megváltoztak. Stabil kapcsolatba kezdtek és rendes kislánnyá váltak. Ezek a kapcsolatok jórészt máig is tartanak. Persze, hogy mit hoz a holnap, azt nem tudni, de eddig úgy néz ki, hogy igen, van a dologban valami.“

Több olvasónk nem értett viszont egyet a teóriával: „Nekem a fősulin volt egy csajom, akiről lehetett tudni, hogy a fél kollégiumnak megvolt. Mégis belementem az egészbe, azt hittem, meg tudom majd fogni, meg ő is mondogatta, hogy már kiélte magát, és komoly kapcsolatra van szüksége. Még egy évig se bírta, folyamatosan megcsalt, a legjobb haveromat is az ágyába cipelte. Szóval én nem hiszek ebben a megváltozom dologban, aki belekóstolt az élvezetekbe, az úgysem fog lecsillapodni, egyre többet és többet akar majd, a szex is olyan, mint a kábítószer“ – vélekedett Béci.

„Eleve nem bíznék olyan csajban, akinek híre van, és ez már meg is pecsételné a kapcsolatunkat. Plusz én adok a környezetem véleményére is, fontos, hogy a családom, barátaim mit gondolnak a nőről, úgyhogy lehet, hogy ő jó és odaadó feleség lenne, de én meg cikinek érezném” – tette hozzá Pál.

Annak, aki nem éli ki magát, hiányérzete lesz

Gina már 15 éves korában belevetette magát a nagybetűs életbe: jóval idősebb pasijai voltak, akik ugyan anyagilag nem támogatták, de mindig vettek mindenféle ajándékot neki. Gina elég hamar rájött, hogy ha nagyon akar valamit, azt a testével el is érheti.

Kurvából lesz a jó feleség?

„Amint 18 lettem, el is költöztem otthonról. Felszolgáltam, modellkedtem, később táncoltam. Szexmentes munkáim voltak, de munkaidőn kívül megdolgoztam azért, hogy normális körülmények közt éljek. Ráadásul élveztem is a dolgot, ha elmentünk egy szórakozóhelyre, mindig én voltam a középpontban. Akikkel csak összejöttem, azok meg akartak tartani, ennek érdekében mindent meg is tettek, úgyhogy elég szép életet éltem vagy 15 évig. Aztán megismertem Karcsit, és minden megváltozott. Amit én szeretetnek hittem korábban, az igazából csak fizetség volt, és nem is hozzám ragaszkodtak a korábbi pasijaim, hanem a szexhez. De mindez csak akkor vált nyilvánvalóvá, amikor megismertem a mostani párom. Mellette egyáltalán nem élek fényűző életet, mint korábban, de eszembe sem jutna megcsalni vagy más pasikat felszedni, és ennek már három éve. Három év alatt egyszer sem jutott eszembe, hogy másra lenne szükségem, megbecsülöm azt, aki engem megbecsül.”

Az asszony úgy érzi, elég volt, lenyugodott, kiélte magát, hiszen mindent kipróbált az elmúlt években: a gruppenszexet, a leszbikus szexet, mindent, amit csak el lehet képzelni. Mindemellett hisz abban, hogy ennek így kellett történnie. „Másoknak a házasság közepén jut az eszükbe, hogy jaj, még nem csináltam ezt se meg azt se, és akkor bolondulnak meg – na, én mindezen túl vagyok, nem lesz hiányérzetem a jövőben” – tette hozzá.

Szóljon ön is a témához!

Kommentelni ugyan nem lehet, de ha van hozzáfűznivalója a cikkhez, mert esetleg ismer olyan nőt, aki korábban habzsolta az életet, de mostanra tisztes feleség vált belőle, írjon nekünk a Velvet mailcímére! Természetesen ne tartsa vissza magát akkor sem, ha pont az ellenkező véleményen van.