Nemcsak a férfiak kiváltsága a friss, zsenge hús: az érett nők is előszeretettel cserélik le korosodó partnerüket jóval fiatalabbra. A harmincas/negyvenes szinglik körében nagy divat most huszonéves szeretőt tartani, ám amellett, hogy ez jót tesz a nők önbizalmának, sokan kételkednek abban, hogy egy fiatal pasi többre is képes az ágyban, mint reszelni meg bénázni.

Ahogyan a fiatal férfiak kedvelik az érett nőket, úgy sok harminc feletti nő is vonzódik a náluk minimum öt évvel fiatalabb pasikhoz. A korosodással ugyanis a nőknél is beindul a bizonyítási vágy, a hódítás sikerélményt jelent számukra, nem beszélve arról, hogy a többség beszámolója szerint ilyen alkalmakkor akkora figyelmet fordítanak a külsejükre, mint még soha azelőtt.

Na de mi a helyzet a szexszel? A fiatal férfiakra esküdő érett nők szerint az ágyjelent is tökéletes velük, ezzel szemben több olvasónk is azért mondott le az efféle kalandokról egy idő után, mert tapasztalatlannak vélték a huszonéves korosztályt.

Megállás nélkül reszelnek

"Csak pár esetet fogtam ki az elmúlt időszakban a huszonöt alattiakból, de ezt a hibát soha többé nem fogom elkövetni" - mondta a harmincnégy éves Daniella. "A fiatal fiúk számára a szex maga az aktust jelenti, ezért nem is fordítanak nagy gondot az előjátékra és az utójátékra. Szerintem a többség a pornón szocializálódott, éppen ezért a reszelés számukra a fő szempont. Bírják is, csinálják is, szinte megállás nélkül és hosszú időn keresztül, meggyőződésük ugyanis, hogy a reszelés a legjobb a nekünk. Az idősebb férfiak ezzel szemben tapasztaltabbak, figyelmesebbek és gyengédebbek, volt egy negyven körüli pasim egyszer, aki majd’ egy órán keresztül képes volt minden alkalommal nyalni, a behatolás pedig az utójáték volt szinte, az egész együttlét megkoronázása. Az is finoman, nem hülyegyerek módjára, rajtam ugrálva és csattogva."

Naponta többször is rendelkezésre állnak

Egy másik olvasónk mondhatni a fiatal fiúkra specializálódott. Futó kalandjai már voltak vele hasonló korúakkal, hosszabb kapcsolatba viszont csak nála jóval fiatalabbakkal bonyolódott, mint mondja, szerinte meg egyáltalán nem bénák a zsenge srácok, sőt.

"Bénákkal leginkább a saját korosztályomból találkoztam, bár ez sem inkább a tapasztalatra értendő, hanem, hogy teljesen önzők voltak az ágyban. Nekem leginkább húsz-huszonöt éves fiúkkal volt dolgom harminc éves korom után, és nagyon odatette magát mind. Szerintem azért, mert nem akartak lebőgni egy tapasztalt nő előtt. Ráadásul szexuálisan az összes aktív volt, naponta akár többször is, és ha kellett, két perccel az elsülése után rendelkezésemre állt a következő adaggal" - fűzte hozzá a harmincöt éves Adél.

A rugalmas test a nők számára is vonzó

"A nõk harminc felett nem csak csinálják, hanem szeretik, és akarják a szexet. Megnõ a szexuális étvágyuk, amit legkönnyebben a fiatalabb férfiak tudnak kielégíteni.

Ön a fiatalabb vagy az idősebb pasikra voksol?

Az igaz, hogy a korosabb férfiak a minõségi szexben jártasabbak, és nem csak úgy, hűbelebalázs módjára durrogtatnak, de az izmos, rugalmas test komoly vonzerõ a kevésbé fiatal nõknek is. Az a gond, hogy a pasik harminc után elhagyják magukat, és akkor csodálkoznak, hogy a párjuk új betevõ után néz" - vélekedett a témában egy férfi kommentelő.

Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint ha egy férfi húsz-harminc évvel idősebb a nőnél egy kapcsolatban, az az egész európai kultúrában nagyon természetes dolog. Ezzel szemben viszont, ha a nő idősebb, mint a férfi, azt még mindig sokszor ferde szemmel nézi a közvélemény. Pedig ez nem újkeletű dolog, már a századfordulón is divat volt, hogy egy dekoratívabb, idősebb nő fiatalabb fiúval jár. "Ahogyan az érett férfiakat, úgy az érett nőket is vonzza a fiatalság, a testiség. A fiatal férfiak több alkalommal képesek szexuális élményt nyújtani, mint az idősebbek, hálásak a kedvességért és anyáskodásért. A fiatal férfiak és az érettebb nők ki tudják egymást egészíteni: a nő megkapja a feltétel nélküli elfogadást, bókokat, törődést, míg a férfi cserébe támogatást, inspirálást, terelgetést kap" - mondta a Velvetnek a szakember hozzátéve, ezzel természetesen nem a fiatalabb korosztályra szeretné rábeszélni az olvasókat, de lebeszélni sem mindaddig, míg mindkét fél jól érzi magát a kapcsolatban.