Felismerné az orál képességeiért díjazott Tori Blacket smink nélkül? Vagy az ukrán származású, lufimellű Nikki Benz-t? Közel száz fotó készült sminkkel és smink nélkül a pornószínésznőkről, többen közülük annyira rondák vakolat nélkül, hogy arra szavak nincsenek.

A pornósok sminkese, Melissa Makeup az Instagramon tett közzé közel száz fotót ismert és kevésbé ismert pornószínésznőkről, akikre szinte rá se lehet ismerni smink nélkül. Hogy a dolog egyszerűbb legyen, sminkkel is látni őket, az összeállítás lenyűgöző, már csak azért is, mert rá lehet arra csodálkozni, hogy műszempilla és rajzolt szemöldök nélkül hiába a felfújt száj és a plasztika.

Némelyik díjnyertes pornós annyira hétköznapi nő smink nélkül, mint amilyen nőket a villamoson vagy a metróban látni. Többen közülük vállalhatlatlanul rondák, de annyira, hogy bátran lehetnének a Dugj Rondával nap reklámarcai. Puma Swede, a kedvelt MILF-pornós felismerhetetlen, ahogy Alexis Ford vagy Darryl Hanah is az, smink nélkül.

Többen vannak olyanok is, akik tényleg szépek, vakolat nélkül is, Nikki Benz vagy Anissa Kate.  A smink tényleg csodákra képes, legalábbis a bőr hibáit eltakarja (Kristina Rose), és kiemeli mindazt, ami az arcon szép. Az pedig, hogy van olyan pornószínésznő, akinek a fél feje herpeszes, elgondolkodtató.