Összegyűjtöttünk pár pornósztárról készült korábbi képet, amikben megtekintheti, hogyan nézett ki mondjuk Aletta Ocean, Jenna Jameson vagy Sunrise Adams, amikor még nem hasonlítottak egy gumibabára vagy egy transzvesztitára.

A pornóiparban alapfeltétel, hogy jól nézzenek ki a szereplők, főleg a nők, a szexipar ugyanis javarészt még mindig a férfiakat szolgálja ki. Azt nem tudjuk, ki gondolta először úgy, hogy az izgató külső megcsináltatott testet, felfújt melleket és szétszabott orrokat, kacsacsőrhöz hasonló szájakat jelent, de a műfaj profi területén már alig találni természetes szépségű nőket.

Vannak olyan pornósztárok, akik eleve műnőként vágnak bele a szakmába, így róluk nem is igazán kerülnek elő korábbi fotók, ám azokról, akik viszonylag érintetlen testtel kezdték űzni az ipart, elég sok felvétel van a természetes korszakukról. Többségük nem is volt csúnya, sőt, jócskán vannak, akiknek csak inkább ártott a plasztikai beavatkozás, mint használ volna. Összegyűjtöttünk párat közülük, hogy szemezgetni tudjon, hogyan nézett ki mondjuk Aletta Ocean, Jenna Jameson vagy Kelemen Anna, amikor még nem hasonlítottak egy gumibabára.

Aletta Ocean

A magyar pornósztár 2010-ben robbant be a köztudatba, amikor is átvette az AVN legjobb külföldi előadójának járó díjat. Aletta Ocean azóta már több elismerést is bezsebelt, és pár hónap leforgása alatt teljesen megváltozott a külseje. Ide kattintva megtekintheti, hogyan nézett ki a csaj, amikor még alig volt benne szilikon.

Jenna Jameson

A twitterezők kedvence 2005-ben tört a csúcsra, onnantól kezdve pedig a leggazdagabb pornósként tartják számon. Jameson se nézett ki mindig úgy, mint egy transzvesztita, bizonyítékunk is van rá, csak kattintson.

Sunrise Adams

A 30 éves amerikai pornós talán az egyetlen a csapatban, akinek igazából se nem ártott, se nem használt a plasztika, csak egy kicsit más lett.

Amber Lynn

Sajnos a nyolcvanas évek pornólegendája is inkább hasonlít egy travira, mint egy vonzó MILF-re, és ez bizony nemcsak a korábbi drogfüggőségének köszönhető, hanem a botoxnak és a szilikonnak. Pedig annak idején jó nő volt, nézze csak meg egy korábbi videófelvételen.

Kelemen Anna

Természetesen nem feledkeztünk meg a méhkirálynőről sem: Kelemen Anna pórnókarrierje még 1999-ben kezdődött, amikor még barna hajjal, teljesen természetes mellekkel döngették meg ketten is a kamerák előtt. A mostanában Kelly Lenox néven forgató botrányhősnő külseje azóta teljesen megváltozott, a pornószakma viszont nem felejt, előkerült az első dupla behatolásos filmje, klikkeljen, ha korábban lemaradt volna róla.