Bár sok anyukát sokkolna, ha fiacskájuk egy pornóssal állítana be a vasárnapi ebédre, szép számmal vannak olyan pasik, akik bevállalják a szexmunkásokat. Belladonna, Jenna Jameson és Pirner Alma is férjhez ment. Megmutatjuk, kikhez.

Idealizált világ és külső ide vagy oda, nincs olyan férfi, akit ne izgatnának a pornószínésznők szexuálisan. Mindenkinek van egy kedvence, a kedvencétől sok film a könyvjelzők között, amiket szürke napokon elő is szednek, sokan követik a sztárokat Twitteren vagy a Facebookon, de bizony a pasinak csak elenyésző százaléka gondolja azt, hogy egy-két numeránál többre is valók ezek a lányok.

Még haverok előtt egy pornóssal lehet hencegni, de anyucinak bemutatni a vasárnapi húsleves kíséretében már kemény menet, nem beszélve arról, hogy a férfiak ilyen esetben a kapcsolat kezdetén elvárják, hogy a lány befejezzen mindennemű szexmunkát.

Ön elvenne egy pornóst feleségül?

A hazai pornósok kapcsolatai se virágzanak emiatt, Monique Covet például minden évben úgy gondolja, hogy megtalálta élete szerelmét, aztán mindig hoppon marad, és Alexa Diamondnak se jött össze Müller Attilával és Jerzyvel sem. Persze, vannak, akiknek sikerülnek a dolgok, Michelle Wilde családot is alapított és Pirner Alma is évek óta férjnél van.

Azt gondolná az ember, hogy a pornósok a saját szakmájukban keresik a párjukat, de Choky Ice szerint ez tévhit, sőt, alig vannak olyanok, akik összejönnek. A befutott és gazdag pornószínésznők viszont előszeretettel fognak maguknak hírességeket, akik ugyan nem pornósok, de életvitelükből adódóan nem is lepődik meg azon senki, hogy pornószínésznővel kavarnak, esetleg el is veszik feleségül (mint például Marilyn Manson annak idején Dita Von Teeset). Galériánkban most összeszedtük, hogy az ismert pornósok körül milyen pasik legyeskedtek, kik alkottak hosszabb-rövidebb ideig egy párt vagy házasodtak össze.