Meleg férfiolvasóink szerint a hetero nők hajlamosak néha meghökkentő kérdéseket feltenni nekik, vagy kiegészítőként kezelni őket. A témában egy "útmutató" videót is találtunk, amiben hetero nők hülye kérdéseket tesznek fel meleg pasiknak. Meleg férfi olvasóinkat kérdeztük meg, hogy ők milyen zavarbaejtő kérdéseket kaptak eddig.

Nemrég került fel a Youtube-ra egy animált videó arról, hogy a meleg férfiaknak milyen meghökkentő kérdéseket tesznek fel hetero nők. A videó feltöltőjének a célja az volt, hogy a butácska kérdéseket feltevő nők ne misztifikálják túl a homoszexuális férfiak párkapcsolatait, és értsék meg végre, hogy egy homoszexuális kapcsolatot sok szempontból nem lehet egy heteroszexuális kapcsolathoz hasonlítani.

Nincs fiú és lány, csak két srác van

Az öt leggyakrabban feltett kérdés egyike az, hogy igaz-e, hogy a meleg férfiak egymás fenekét nyalják, amit kicsit szebben megfogalmazva analingusnak hívnak. A kérdés valóban nevetségesnek tűnhet, hiszen ezt nem csak és kizárólag a meleg férfiak "gyakorolják", ugyanis az analingus ugyanúgy gyakran megtörténik a heteroszexuális kapcsolatokban is, és ott sem egyoldalúan. A következő kérdés talán az elsőnél is meghökkentőbb, ugyanis ezek szerint a hetero nők által a második leggyakrabban feltett kérdés a melegeknek az, hogy hogy tartják tisztán a feneküket. A butának hangzó kérdésre a válasz teljesen egyértelmű: szappannal és vízzel, mint minden ember. Persze ha mélyebben tárgyaljuk a kérdést, a kérdezők minden bizonnyal a végbél tisztántartására gondolnak, amire pedig a beöntés a válasz. Utóbbit természetesen a nőknek illik tudniuk, hiszen hetero párok is gyakran szeretkeznek análisan, és valóban ez a legkézenfekvőbb megoldás arra, hogy ne legyenek problémák szex közben.

Meleg olvasóink "kedvenc" kérdése az, hogy hogyan döntik el, hogy ki van alul vagy felül, vagy hogy ki a nő a kapcsolatban. "Nyilván itt elsősorban arra gondolnak, hogy ki a passzív fél a szexben. Ebben az az idegesítő, hogy ezek szerint egy csomó ember mintha azt hinné, hogy egy meleg kapcsolat felépítése ugyanolyan, mint a heteróknál, hogy van egy domináns férfi és egy alárendelt nő, aki főz-mos-takarít és odatartja a seggét. Azért sem értem, mert már lassan száz éve, hogy a hetero kapcsolatok sem így működnek, a homoszexualitásnak pedig pont az a lényege, hogy egy férfi egy másik férfival akar együtt élni és szexelni is. Ha lenne egy "nő" a kapcsolatban, akkor az már nem homoszexualitás lenne. Persze ettől még vannak szerepek minden kapcsolatban, de butaság azt hinni, hogy ezeknek a szerepeknek a melegeknél bármi köze van a férfi-női  szerepekhez. A szexben passzívak az élet egyéb területein nagyon gyakran nagyon dominánsak. Semmi köze a kettőnek egymáshoz" – mondta el a Velvetnek egy homoszexuális férfi olvasónk.

A nők divatból akarnak meleg barátot

A szintén meleg Máté szerint is az a legidegesítőbb, mikor azt kérdezik tőle és párjától, hogy melyikőjük a lány, és melyikük a fiú. "Mi két srác vagyunk, nem egy fiú és egy lány. Nincs leosztva. Az én kapcsolatomban például én mosok és vasalok, ő pedig főz. Ő több mint tíz éve bokszol, de az ágyban mégis inkább én vagyok az aktív. Nincs fiú és lány. Két srác van" – mondta Máté, akit az szokott még zavarni, mikor a nők kiegészítőnek szeretnék használni őt. "A legzavaróbb a hetero nőkben talán még az, hogy csupán divatból be akarnak szerezni egy meleg barátot, akivel “csajos” dolgokról lehet dumálni, aki megmondja, melyik szín áll jól, és akivel lehet vásárolgatni. De jó, hogy megismertelek, eljössz velem vásárolni? Nem, nem megyek. Sok meleg barátom örülne ennek, de én nem. Nem trófea vagyok. A másik nagyon zavaró, hogy sokan így mutatnak be: Ő itt Máté, és meleg. Ja, az vagyok, de inkább hallanám azt, hogy: Máté, aki ezt csinálja, okos, helyes, vagy bármi. Ne az legyen a legfontosabb tulajdonságom, hogy kit dugok meg este. Én sem mutatok be senkit úgy, hogy Ő Kata, és popsiba szereti."

Olvasónknak tették már fel azt a kérdést is, hogy akkor ő most undorodik-e a nőktől, vagy egyáltalán volt-e már nővel. "Voltam nővel, még tizenöt évesen. Egy iskolai előadás próbáján a főszereplő lány teljesen rám cuppant. Szerelmi bánata volt. Elhagyta a Sanyi. Én ott voltam, a dolog pedig megtörtént. Jó volt, semmi panasz nem volt, de valahogy éreztem, hogy nem ez az én utam. Úgy gondolom, hogy egy kicsit mindenki biszex, vagyis most is meg tudnék dugni egy csajt, ha kanos vagyok, de engem a srácok hoznak lázba, és a szexen kívül is férfival tudom elképzelni az életem, nem pedig nővel" – mondta Máté a Velvetnek, amiből kiderül, hogy természetesen a meleg férfiak is kíváncsiak a puncira. Ezzel a témával foglalkozó, korábbi cikkünkből viszont megtudhattuk, hogy a melegeket természetesen máshogy érdeklik a nők: "Személy szerint én se nem undorodom, se nem vonzódom. Ugyanúgy észreveszem, ha egy nő jól néz ki, vagy csinos, csak nem olyan jelentőséget tulajdonítok neki, mint azok a férfiak, akiket ez másképp is felizgat. De nem, undorodni semmiképp nem szoktam."