Április 7-én véget ér a Kaliforgia aktuális évada, aminek köszönhetően már hatodjára élvezhettük végig, ahogy Hank Moody minden szóba jöhető nőt magáévá tesz. Az összeset lehetetlen összegyűjteni, ezért inkább csak a fontos numerákat mutatjuk be. Ki a legjobb nő, akit megdugott Hank Moody? Egy pont, ha ronda, öt, ha álmaink asszonya.

Addison Timlin

Addison Timlin Sasha Binghamet játszotta a sorozatban. A színésznőt játszó színésznő a történet szerint Hank Moody nagysikerű könyvének filmadaptációjában kapott főszerepet. Mivel eszerint neki dugás közben arcon kell vágnia Moodyt, kipróbálták, mennyire tudja beleélni magát a szerepbe. Az évad során természetesen többször is magáévá tette, slusszpoénként az anyját is. Az 1991-es születésű Timlin egyébként leginkább sorozatokban játszik, de idén úgy néz ki, végre a moziban is kipróbálhatja magát az Odd Thomas című filmben.

Eva Amurri

Eva Amurri abban az időben tűnt fel, amikor hősünk épp egyetemen oktatott. Természetesen össze is jött a viszony fiatal diákjával, Jackie-vel, aki egyetem mellett sztriptízbárban mutatta meg megdöbbentő méretű melleit. Amikor épp nem a Kaliforgiában táncol és dug, akkor más sorozatokban tűnik fel, általában kevésbé fontos szerepekben.

Madeline Zima

Madeline Zima az első skalp az egész sorozatban: minden probléma ott kezdődik, amikor a szerepe szerint 16 éves Mia Lewist felszedi Moody, hogy aztán később kiderüljön, hogy a lány apja élete nagy szerelmének új pasija. Egy jó kis zsarolás és későbbi pereskedés után teljesen eltűnik, mint ahogy maga Zima is valószínűleg a Kaliforgiában érte el színészi karrierje csúcsát.

Maggie Grace

A hatodik szezonban Faith lett hirtelen a legfontosabb nő Hank Moody családon kívüli életében. A főállású groupie-ként éldegélő lánnyal az elvonón ismerkedik meg, és ahogy ebben a sorozatban lenni szokott, viszonylag rövid időn belül össze is jönnek. Maggie Grace egyébként feltűnik az Elrabolva mindkét részében, és ezen kívül is úgy tűnik, hogy gyakrabban fogjuk látni a moziban mostantól. Mivel ő fontos nő, ezért melleket például soha nem mutat, de egy fenékvillantást így is bevállalt, az arcát pedig elemezzék ki a képen.

Natascha McElhone

Mivel Karen a legfontosabb szexre alkalmas nő Moody életében, ezért a készítők is kiemelték a többi közül: ameddig szinte mindenkinek kötelező legalább egy segget megmutatni valamelyik részben, addig McElhone-t mégcsak bikiniben sem tekintheti meg senki. Ezért mi is csak egy képpel tudjuk csatasorba állítani, de hát mégiscsak megfogta benne valami az überkanos írót.