Az oldalsó lovaglópózban a nő csiklója a férfi combjához dörzsölődhet, a misszionárius póz elég intim. Ha pedig elszorítja a farok tövét az ujjaival, a szorítással érzékenyebbé válik minden érintésre.

Az eget rengető orgazmus receptjéhez figyelmes partner, kölcsönös tisztelet és kellő izgalom is szükséges. Ha ez biztosan megvan, akkor az alábbi pár szexpóz bármelyikével gyorsan, nagy orgazmushoz juthat, vagy juttathatja partnerét. Biztosat senkinek nem lehet ígérni, a pózok titka pusztán annyi, hogy megfelelően stimulálják a legérzékenyebb területeket, ráadásul elég intimek ahhoz, hogy mindenki élvezze.

Lábakat és csípőt fel, szemtől szemben

A férfi áll, a nő az asztalon fekszik, szemtől szemben vannak. A pózban a nő mindkét lába a férfi nyakánál legyen, a férfi pedig emelje meg a nőt a csípőjénél, és így mozogjanak együtt. Ezt a pózt nagy magasságkülönbségnél is ajánljuk.

Misszionárius póz

A misszionárius csak akkor unalmas, ha mindig az van, egyébként az előnye, hogy a két test szinte minden porcikája összeér. A misszionárius pózban jó mélyre is hatolhat a férfi, ha párnát tesz a nő csípője alá, ráadásul a pózban valamennyire a csiklót is éri izgalom. És lehet sokat csókolózni közben.

Ujjakat a farokra

Viszonylag egyszerű a trükk, a hatás körülbelül ugyanaz, mint amit a farokgyűrűk adnak. A farok tövét (bőrt hátrahúzva) kell erősen nyomni a hüvelykujjal és a mutatóujjal – ezek gyűrű formát alakítsanak. Az élvezetet az okozza, hogy a véráram szorításával érzékenyebbé válik a farok. Egyénenként változik, ki mekkora erősséggel élvezi a szorítást, ezt csinálhatja a partner is szex közben.

Lábakat fel

A póz spontán szexhez tökéletes, a ruha is maradhat, talán még izgalmasabb is úgy, mint meztelenül. A nő az asztalon fekszik, a férfi áll vele szemben, azonban most a nő csípője az asztalon marad. A lábait tegye a férfira, mindegy, hogy a vállára vagy a mellkasára, a férfi pedig a lábakat fogva irányítsa a mozgást. Próbálkozhat azzal is, hogy keresztbe teszi a nő felemelt lábait – nem lesz rossz.

Lovagolva, ollózva

A lovagló pózban ugyan a nő háttal ül a férfin, de a szexpóz lényege az, hogy a nő csiklója a férfi combjához érjen szex közben. Ezt úgy lehet elérni, ha a lába közé kapja a férfi egyik lábát is. Így a hátsó pózból oldalsó lesz, és máris mozoghat le és fel, kedvére.

Ölbe kapva

Szemtől szemben felkapja a férfi a nőt, mindegy, hogy a falhoz támasztva vagy állva teszi. A lényeg, hogy a nőt tartsa a két lábánál fogva, és mozogjon.

A csiklót kézzel izgatva

Sok nő nem tud csak a hüvelyi izgatástól elélvezni, és szereti, ha a csiklóját is simogatják szex közben. Az orgazmus garantált, ha akár kutyapózban, akár lovaglás közben a keze közé kapja a nő csiklóját.

A csiklót a makkal izgatva

A szexet eléggé fel lehet pörgetni azzal, ha hirtelen megszakítják, és másfajta stimulációba kezdenek. Például azzal, ha a férfi hirtelen kihúzza, majd a farkával a nő csiklóját simogatja, és teszi ezt elég gyorsan – ha a szabad kezével ujjazni is képes, nyert ügye van.