Olaszországban olasz és francia divatot tanul Monique Covet, tervei szerint az erotikus fehérnemű piacon érvényesülne. A mellei bár úgy tűnik, mintha nőttek volna, valójában nem változtak, és pontosan ugyanakkorák három éve: 800 köbcentisek.

Az egykori pornószínésznő Olaszországban él továbbra is, és rajongóit rendszeresen meglepi egy-egy fotóval saját magáról. A legszembetűnőbb a melle, és annak mérete, ami első ránézésre talán úgy tűnik, újabb implantátummal bővült, de nem. "Három éve műttettem, és a képen fehérben vagyok. Lehet, hogy picit híztam, és sokat is sportolok, a mellizom azért megemeli. Több mint két és fél kilóak, 800 köbcentis implantátum van egyben" – mondta Monique Covet a Velvetnek, és hozzátette, szerencsés alkat, hogy nem fáj a háta. "Sportolni kell, a hátizomnak és a mellizomnak erősnek kell lennie, hogy tartsa. Ha kihagyok egy-két edzést, akkor azért érzem. De általában semmi, nekem nem fáj."

Monique Covet a jövőjét tervezgeti Olaszországban, és tanfolyamra jár, jelenleg az egyik divatakadémia hallgatója. "Fashion akadémiára járok, trendet, coolhuntingot tanulok, főleg olasz és francia divatot. Azt tanuljuk, hogyan szerkesszünk meg egy trendbookot, aminek tíz évvel korábban meg kell mondania, mi legyen a divat tíz év múlva. Olaszul tanulunk, és ez így kicsit nehéz, nehezebb, mintha anyanyelven lenne." Tervei szerint erotikus fehérneműket – többek közt bőrből – készít majd az egyik nápolyi céggel közösen. Ha a tervei úgy alakulnak, akkor hamarosan láthatjuk Monique Covet saját márkás erotikus fehérneműit. A divatiskolában neves fashion bloggerektől tanulja a szakma alapjait.

A Facebookon rendszeresen posztol fotókat magáról, márciusban a dubaji tengerparton láthattuk vöröslő mellekkel. A rajongói imádják a fotóit, a kommentek csak arról szólnak, mennyire szeretik őt, és milyen vonzónak, szépnek tartják. Az expornósztár még mindig házasodni készül, az élete a rengeteg viszontagság után úgy tűnik, sínre került. Covet 1995 és 2001 között dolgozott aktívan, egyike a világhírű magyar pornószínésznőknek. 2010-ben forgatott utoljára felnőtt filmet.