A fahéj édesíti a spermát, a zeller pedig a hüvely kesernyés-sós ízét képes megédesíteni. Ha iszik egy-egy pohár áfonyalevet vagy ananászlevet naponta, akkor garantáltan sokat tett azért, hogy az orális szex a partnerének igazán élvezetes legyen.

A fő ok, hogy miért kell csínján bánni az épp legnépszerűbb diétával az az, hogy mind a férfiak, mind a nők nemi szerveinek íze megváltozik az étkezéssel együtt. Márpedig ha odalent az ízek nem annyira fincsik, akkor abból hosszan tartó franciázás, se lenyelés nem lesz, akár soha többé. A Kinkly összeszedte azokat az ételeket, amiket a nők is és a férfiak előszeretettel fogyaszthatnak a jó ízért.

Fahéj

A fahéj lúgos fűszer, ami a savas kémhatású hüvelyt semlegesítheti. A fűszer maga ráadásul antibiotikumként is ismert, állítólag a gombás fertőzésekre áldásos hatással van. A jobb PH-egyensúly jobb ízt is jelent. Van egy olyan mondás, hogy ha egy férfi fahéjat eszik, akkor a spermája fahéj ízű lesz. Ha ez nem is igaz így ebben a formában, de valamennyire édesíti azt. Az, aki nem szereti a fahéjat, a kardamonnal vagy a citrommal is próbálkozhat. A mandarin egész biztosan beválik.

Zeller

A zeller magas C-vitamin tartalmú zöldség, ami a hüvely kesernyés-sós ízét képes tompítani. Igaz, a zeller az illlata és az íze nem pont erre utalna, de a szakértők szerint valóban működik. A petrezselyemmel együtt a zeller rengeteg klorofilt tartalmaz, ez pedig megédesíti a spermát. Is.

Ananász

Természetesen a higiéna a legfontosabb, de azon felül például a nő íze a ciklustól függően változik: édes, sós és keserű. Ha ehhez hozzávesszük a mosószert, amivel a bugyit mossa, a szőrzet nem szőrzet kérdését továbbá azt, hogy mit evett aznap, máris elgondolkodtató a gyors egymásnak esés a falnál. Ahhoz, hogy ilyen helyzetben is minden oké legyen odalent, azaz kívánatos legyen a nő, a diéta mellé igyon ananászlevet. Rendszeresen. A hüvely savas, az ananász pedig kiegyensúlyozza a PH értéket, aminek köszönhetően sokáig tarthat az orálszex.

Az ananászlé nemcsak a nőknek szuper, a spermával is csodát tesz: a sperma mindössze 1%-a tartalmaz tényleg spermát, a maradék 99% proteint, cukrot, vitaminokat, sót, vizet tartalmaz. Ahhoz, hogy a 99%, azaz a sperma nagyja finom legyen, észben kell tartani, hogy a sperma alapvetően lúgos kémhatású, az ananász pedig édesebbé teheti azt.

Áfonyalé

A vörös áfonya a húgyúti fertőzésekre is jó gyógyír, mellesleg a hüvely PH-értékét kiegyensúlyozza, és segít azt megőrizni, akár hosszú távon is. A férfi szervezetében a savassága tesz jót a spermának, annak sós ízét édeskéssé teszi.

Az orálszex legnagyobb ellenségei a vörös húsok, joghurtok, tejtermékek – bár a joghurt a nőknél csodát tesz, a férfiaknak kerülniük kell –, fokhagyma, hagyma, káposzta, karfiol, spárga, halfélék és a junkfoodok. Természetesen nem kell azonnal csak zellerkrémlevesen élni amit ananászlével és áfonyalével öblít le az ember, de a mindennapokba könnyen becsempészhetők a felsorolt gyümölcsök, fűszerek és italok.