A pornószínésznők visítozása megtaníthat arra, hogy mennyire fontos is egy mélyebb sóhaj vagy nyögés, hisz az az, amiből érti a másik, mit is élvez a partnere. A szerepjátékokkal is érdemes próbálkozni, ahogy a szexpózokkal és a helyszínnel is: izgalmas lehet az étkezőasztalon vagy a konyhapulton.

A legrosszabb, legbénább pornófilm jó hatással lehet a szexuális életre – írja a Kinkly, és hat érvvel támasztja alá ezt az állítást.

Yeah baby yeah!

A bárgyú pornóban a nők úgy visítoznak, mintha kínoznák őket, ráadásul sokszor elég jól látható és hallható, hogy utólag szinkronizálták a lihegéseket, élvezéseket. Természetesen van az úgy, hogy a való életben is valaki irtózatosan visong szex közben, és tényleg kamuból csinálja, ezt azért ne zárjuk ki. De amit tanulni lehet az az, hogy egy-egy mély sóhaj és szavak többet érnek, mint bármilyen hangoskodás, sóhajokkal és gyengéd szavakkal rá lehet vezetni a másikat, mi izgat fel igazán.

MILF-ből iskoláslányt, tanárnőt, pizzafutárból szerelőfiút, orvost

Szinte már nincs is olyan pornófilm az internet sötét oldalain, amin ne találna az ember végtelenül perverz, undorító fétiseket is – tényleg mindenféle perverziót felsorakoztatnak. Amit ezekből tanulni lehet az az, hogy ahogyan a pornószínésznők átváltoznak egyik filmről a másikra MILF-ből iskoláslánnyá, úgy ezt a hétköznapokban is érdemes kipróbálni. A férfiak bátran próbálkozzanak a szerelőfiú és az orvos szerepekkel, vagy bármi mással, amit akár viccesnek tartanak.

Mindig szexin

A pornósoknak mindig szexinek és kívánatosnak kell lenniük, mindig lesve az alkalmat, mikor szaladnak bele egy jó dugásba. Szexi ruhába állnak a konyhában, szexi ruhában nyitnak ajtót a pizzafutárnak, a szerelőnek, szexi ruhában ülnek a főnök irodájában, satöbbi. És ez a  pornószínészekre is igaz, a férfiak is mindig szexik, még valószínűleg Ron Jeremy is kap sminket, hogy eggyel vonzóbb legyen, mint amit az élettől kapott. Legyen ez is egy jó példa arra, miért nem szabad otthon nagyon ellazulni, és kitérdelt mackónadrágban, zsíros hajjal főzni.

Ágyon kívül, bárhol máshol

Kórházi szoba, tanterem, vonat, park, autó, lépcső csak pár helyszín azok közül, ahol a pornófilmek játszódnak. A tanács az, hogy ebből kiindulva, engedje el a fantáziáját, és képzelje el, hol szexelne éppen – és ezt pedig igyekezzen megvalósítani.

Változatos szexpózok

Ugyan a pornóban látott pózok egyértelműen a kamerának szólnak, de azért egy-egy tetszetős pózt érdemes kipróbálni, még akkor is, ha a figyelmet elvonja a filmről valami más: szolárium okozta fehér bőrcsíkok, a pornószínésznő műkörme vagy épp a pornószínész kiábrándító feje.