Eddig azt hitte, hogy az örömlányok pihennek, ha épp menstruálnak? Hogy válogatás nélkül lefekszenek mindenkivel és hogy a strici mindig a közelben van ugrásra készen? Hát tévedett, és ennél több állítást is megcáfolunk most. Segítségünkre egy hivatásos örömlány volt.

Tévhit: Nem csókolóznak a kuncsafttal

A Micsoda nő óta azt gondolja az emberek többsége, hogy a kurvák számára a csókolózás intim dolog, és hogy ez csak azok kiváltsága, akikbe ezek a nők szerelmesek. Az igazság viszont az, hogy bár vannak romantikus prostituáltak, akik Julia Robertsnek képzelik magukat, a csókolózás simán belefér a többségnek, ez egyáltalán nem egy extra dolog a szolgáltatásban.

Tévhit: A strici a másik szobából figyel

Sok férfit egyetlen dolog tart vissza a kurvázástól, mégpedig az a tévhit, hogy a lakásban lévő másik szobában ugrásra készen áll a strici, pedig ez sem igaz. A lányok biztonságuk érdekében a legtöbbször egy másik lánnyal társulnak, csak keveseknek adatik meg, hogy valaki vigyázzon rájuk, pedig egyébként nem lenne hülyeség az elővigyázatosság.

Tévhit: A prostitúció jólétet biztosít az örömlány számára

Aki önszántából lesz prostituált, azok döntő százaléka a pénz miatt teszi ezt, de ebből nem lehet meggazdagodni. A strici vagy a bordélyház szépen megcsapolja a pénzüket, úgyhogy a luxuskurvák sem élnek olyan pompában és csillogásban, mint azt sokan gondolják, tartalékolni pedig az új élet kezdéséhez szinte képtelenség.

Tévhit: A prostituáltak sajátos társadalmi rétegből származnak

A kurvákkal kapcsolatban mindenki arra asszociál, hogy a nyomorból menekültek ebbe a szakmába, pedig a társadalmi státusz nem közös elem ezeknél a lányoknál.

Tévhit: Ha az örömlány menstruál, akkor nem dolgozik

Csak a nagyon kezdő kurváknál akadály a vérzés, de a profibbak őket is hamar felvilágosítják arról, hogy nem túl nagy ördöngösség menstruáció mellett dolgozni. Kevesen tudják, hogy a szexshopokban lehet kapni klinikailag tesztelt speciális tampont, amit kifejezetten arra a célra terveztek, hogy szex közben is használhatók legyenek. A lényege, hogy madzag nélküli, puha szivacsból készülnek, így az esetek nagy százalékában a partnernek fel sem tűnik, hogy a nő menzeszel.

Tévhit: Egy prostituált soha nem élvezi a szexet a vendégével

A kurvák számára a munka csak munka, de igenis előfordul, hogy nem csupán robotként viselkednek, megjátszott reakciókkal. Ha egy visszajáró vendég kedves és szimpatikus a számára, ő is el tudja magát engedni és akár orgazmusa is lehet.

Tévhit: Az örömlányok válogatás nélkül lefekszenek mindenkivel, aki fizet

Persze, vannak, akik pénzért bárkit és bármit bevállalnak, de ez egyáltalán nem általános. A goromba tuskókat és a retkes ruhában bűzölgőket általában már az előszobából se engedik be a lányok, vagy ha egy alkalommal mégis hajlanak a dologra, akkor az a férfi a továbbiakban fekete listára kerül.

Tévhit: Mivel a prostituáltak rendszeresen járnak szűrésre, biztonságos velük a szex

Egy negatív teszt maximum arra az adott napra érvényes, amikor a prostituált megcsináltatta, de még aznap este is összeszedhet valami nemi betegséget a kuncsafttól. A lányok általában három havonta mennek el vizsgálatra, úgyhogy elég nagy a rizikó. A fertőzések összeszedésére akkor is esély van, ha csak gumival vállalják be a dolgot, hiszen egyes fertőzések a nemi szervek körüli bőrfelület érintkezésével is terjednek, és az óvszer nélküli orálozás is veszélyes.