A pornósztár felcsapott újságírónak, első cikkében 15 pontban szedte össze, véleménye szerint mit várnak el a csajok az ágyban, hogyan kellene a pasiknak viselkedniük. Kedvenc részünk: "Szeretem, hogy ha egy férfi a lelkemet nézi, miközben szétbassza az agyam. Ez olyan bizalmas és intim."

Tasa Reign, a pornóipar egyik népszerű alakja mostantól havi két alkalommal ír a BroBible oldalára. Az első cikkének a célja, hogy segítse a pasikat abban, hogyan  legyenek jobbak az ágyban. A pornószínésznő 15 pontban szedte össze, véleménye szerint mit várnak el a nők az ágyban, hogyan kellene a pasiknak viselkedniük. Íme:

1. Csinálj vele közös programot az aktus előtt vagy után, mozi, vacsora, rendezvény, ital egy bárban, játékok, bármi. Ami az egész aktust egy eseménnyé teszi, valamivé, amin nem csak túl akar esni, és kérlek, ne hangoztasd, hogy a szex csak egy menet neked.

2. Bókolj a lánynak, és éreztesd, hogy mindene csodás, a sminkjétől kezdve a hajáig, a szemei, a teste, az egész mindensége. A kulcs itt az, hogy hogy valóban igaz legyen. Igazán meg kell találni a dolgokat rajta, amiket tényleg úgy gondolsz, hogy abszolút beindítóak, és fókuszálj ezekre, a nők szeretik a szexet, ha úgy érzik, szexik!

3. Az előjáték nagyon fontos, játssz vele, incselkedj, használd a nyelved mindenhol, légy vad és izgatott miatta, és ami a legfontosabb: éreztesd vele, hogy ő a legszexisebb nő a világon. Ha csak azért szexelsz vele, hogy te elélvezz, ne reménykedj, tudni fogja.

4. Nézz rá, miközben dugtok. Szeretem, hogy ha egy férfi a lelkemet nézi, miközben szétbassza az agyam. Ez olyan bizalmas és intim.

5. Ne kezdd el azonnal dugni. Van egy hatalmas különbség a filmes szex és az igazi szex között. A filmes szex azoknak készül, akik nézik. A valódi pedig azoknak, akik részt is vesznek benne.

6. Kérdezd meg, hogy amit teszel, az neki jó-e, de ne tolakodóan, csak hallgasd a nyögéseit, és figyeld az arcát, kérdezz úgy, hogy érzéki legyen, ne bizonytalan.

7. A bizalom a kulcs, a legdögösebb dolog, pont.

8. Suttogás. Imádom, amikor a pasik keményen és mélyen dugnak, közben meg a fülembe suttognak, halkan és dörmögve. Semmi sem tud jobban beindítani, hogy akarjam a faszt.

9. Dicsérd meg a képességeit, őszintén és személyesen. Ha ő jól szop, jól lovagol, keményen csókol, és mélyen, hagyd, hogy tudja, hogy ez mennyire beindít téged, és hogy milyen csodálatos ez.

10. Beszélj! A csúnya beszéd mindig izgató, különösen, ha az ember átveszi az irányítást, és megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni, és miért akarja, és hogy akarja.

11. Figyelj arra, hogy mit válaszol, és tégy többet, mint amit mond.

12. Dugj a legkedvezőbb pozíciókban. Bármennyire is csak élvezni akarjuk a pillanatot, a nők nők akarnak lenni, és a legtöbb esetben gyönyörűnek érezni és látni is gyönyörűnek akarják magukat közben, fittnek és szépnek, így hagyj ki minden olyan pózt, mint a lábakat a feje fölött-típusú, kivéve, ha ő kéri ezt.

13. Ha ez az első randi, akkor menj szexshopba játékszert vásárolni vele. Megismerni, hogy a partnered mit szeret, és mi izgatja fel egészen a robbanásig. Különösen jó dolog, ha segítesz kiszúrni neki, és rábeszélni csiklóvibrátorra, így kevesebb dolgod lesz, miközben dugod hátulról.

14. Ezután adj neki egy ötöst, vagy egy ölelést, és bújj hozzá, pozitív csapatmunka a kedvenc részem!

15. Írd meg neki a randi után, hogy megerősítsd, hogy milyen jó volt együtt lógni. Mondd meg neki, hogy tetszett a játék, és minden, amit együtt csináltatok. A valódi elismerés mindig boldoggá tesz, és nyitottá arra, hogy újra megtegyem. Az összhang egy hosszú út.