A saját internetes oldalaikról összegyűjtöttük azoknak a pornószínésznőknek a fotóit, akik nemcsak a kamerák előtt, hanem privát életükben is szívesen viselnek szemüveget. Önnek melyikőjük jön be a legjobban?

A tanárnős, titkárnős, diáklányos pornófilmek egyik elengedhetetlen kelléke a szemüveg, ami egész jó nyomatékot biztosít a történetnek, de ha a rendezőnek csak az az elképzelése, hogy ne tűnjön ostobának orális fixálás közben a szőke nő feje, akkor is szívesen nyúlnak ehhez a kiegészítőhöz.

Ki a legjobb szemüveges pornós?

Sok pornóoldalon már külön kategória jelzi azokat a filmeket, amikben a főszereplőkön szemüveg van, amiből kikövetkeztethető, hogy van kereset az ilyen jellegű produkciókra.

A pornószínésznők viszont nemcsak a kamerák előtt, szerepeik miatt hordanak szemüveget, hanem a való életben is. Kerestünk és találtunk is a szexipari munkások Facebookjára, Twitterére feltöltött képeket ezekről a pillanatokról, és galériába szedtük a legjobb nőket közülük.

A legismertebb szemüveges pornósztár minden kétséget kizáróan a nyalástechnika koronázatlan királynője, Nina Hartley, de a top 10 között van a szőke, agyontetovált Emma Mae, az egzotikus Nautica Thorn, és a valamiért annyira népszerű MILF, Alanna Thomas is.

Miután megnézte a fotókat, szavazzon a kedvencére!