Nem nagyon értjük, miért a nagymellű szexmunkásokat favorizálja a pornóipar, amikor vannak pöpec kismellű csajok is a szakmában. Galériánkban megmutatjuk őket, magyar is van köztük.

Foglalkoztunk már nagymellű latinával, nagymellű MILF-fel és nagymellű szőkével is, hiszen ezt a jelzőt előszeretettel használják a pornóiparban is, szemben a kismellűvel. Pedig vannak természetes, még az átlagnál is kisebb csöcsökkel megáldott szexmunkások, a kismellűséget viszont nem üdvözlik nagy lelkesedéssel a pornóiparban.

A pornószínésznőkről mindenkinek a gigadudák ugranak be elsőre, és a rendezők is inkább ezt favorizálják. Bizonyítja ezt az is, hogy amikor eszünkbe jutottak kismellű pornószínésznők a korábbi évekből, és rájuk kerestünk a neten, kiderült, már ők is plasztikai sebészhez fordultak a szilikonokért. Így aztán nem sok maroknyi mellű csaj maradt az iparban, de akik megmaradtak, azokból kiválogattuk a méltán legnépszerűbbeket.

Galériánkra kattintva a képek közt találja például Jenna Haze pornósznésznőt és Skin Diamondot, akiknek konkrétan hiányzik a dekoltázsuk, mégis sikeresek a szakmájukban, de betettük Boroka Bollst is, aki magyar származású.