Katonai sorozásokat, nőgyógyászati vizsgálatokat játszanak például a medfetesek, azaz medikál fetisiszták. Egy ilyen szeánsz szerű együttlétet úgy kell elképzelni, mint amilyen egy átlagos nőgyógyászati vizsgálat, csak épp kielégüléssel jár. Több fetisiszta fórumozó is úgy véli, Magyarországon nincs ennek igazán kultúrája, az igazi fetisiszták aktus vagy orálszex nélkül élvezik a játékokat.

Nőgyógyászati vizsgálatokat, katonai sorozást játszanak el

Doktorbácsikat, olyan lányokat, akik benne vannak a tűs játékokban, kellő tapasztalattal és eszközzel rendelkező Doktornőt keresnek az orvosi fetisiszták, akik magukat medfetesnek (medikál fétis) hívják. Például nőgyógyászati vizsgálatokat, katonai sorozásokat játszanak megfelelő ruhába bújva, a szexuális kielégülésük lényege az alá-fölérendelt viszony. A medikál fetisiszták fórumokon, speciális oldalakon próbálnak partnert találni játékaikhoz, többen házasság, tartós párkapcsolat mellett keresnek játszótársat. Mindez Magyarországon nem könnyű, a fórumozók szerint itthon nincs ennek kultúrája. Bármilyen hihetetlenül is hangzik, az orvososdi rajongóinak pontosan ugyanazok a problémái, mint bárki másnak: a megcsalás problémaköre, hogy alig találnak megfelelő partnert, és a kölcsönös bizalom sincs meg minden esetben. Ehhez hozzáadódik, hogy az átlagos szexuális életet élők szemében ők perverznek számítanak. Helyzetük nem egyszerű, külföldön valószínűleg sokkal könnyebb dolga van annak, aki erre gerjed.

A medikál fétisesek abban különböznek a nővérke ruhás szextől, hogy nemcsak eljátsszák a szituációkat, hanem ténylegesen meg is teszik. Katonai sorozást játszanak el, teljes nőgyógyászati vizsgálatot, egyesek saját rendelőt  tartanak csak erre a célra, hogy a páciens/alárendelt tökéletesen érezze a rideg orvosi rendelő hangulatát. "Magyarországon nincs ennek kultúrája, nálunk minden szokásostól eltérő szexuális tevékenységet szégyellnek az emberek. Még azok is, akiknek ez a vágyuk. A cselekvés, a meztelenség azonos vagy ellenkező nemű ember előtt, a kiszolgáltatottság okozta adrenalinlöket az, amit a orvosi fétisesek szeretnek" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexológus, és hozzátette, ez valódi fétis, szerepjáték ruhákban.

Az alá-fölérendelt viszony a doktorosdi lényege

"A fétisek eredete visszanyúlhat a gyerekkorba, a serdülőkorba, amikor a doktornéni babrálta a kiskamasz fütyijét, vagy amikor a sorozás tömeges meztelenságe marad emlékezetes. Ezekben a játékokban az alá-fölérendelt szerepeknek van jelentősége, ami egy házasságban nem élhető meg igazán. A kiszolgáltatottság izgalma jelenti azt a pluszt, amitől vonzóvá válik egyesek szemében ez a fétis. A neten nagyon sok oldal található gyno fétis témában (gyno=orvosi vizsgálat nőknek), de persze a pasik is találhatnak kedvükre pornót, fórumokat és blogokat ahol a férfi a kiszolgáltatott. A kisgyerekek is játszanak orvososdit, ez egy alkalom, hogy egymás előtt meztelenkedjenek. Tévedés azt hinni, hogy már akkor fétis, csak alkalom a kíváncsiság kielégítésére."

A doktoros játékokat a legjobban azzal lehet példázni, hogy ha például valaki nőgyógyászati vizsgálat-imádó, akkor minden ugyanúgy zajlik majd, ahogyan egy átlagos nőgyógyászati vizsgálaton, csak a végén kielégüléssel jár. Több fórumozónak is az a véleménye, hogy itthon még mindig nem az igazi a doktoros fétis, ugyanis az teljesen átlagos szexuális cselekvésekkel párosul, mint orálszex. Külföldet megjárt doktoros fetisiszták szerint az igazi medfetesek nem élvezkednek a szó hagyományos értelmében vett szexualitással, az igazi kielégülést például a tűszúrás, a vizsgálat, vagy a katéterezés öröme adja.

Megcsalás vagy nem megcsalás?

Pontosan amiatt, hogy a szexualitásuk másabb, mint az átlagé, a hűség és a megcsalás komolyan felmerül. Többen házasság, gyerekek mellett keresnek medfetes partnert, akivel megélhetik vágyaikat, negyvenes nők, ötvenes férfiak is vannak, akik partnert keresnek. Az egyik oldalról nézve ténylegesen nem számít megcsalásnak, ha valaki mással doktorosat játszik a házastárs, mivel az nem feltétlenül jár együtt tényleges aktussal. Azzal magyarázható, hogy azért nem megcsalás, mert az egész olyan, mintha csak orvoshoz menne. A másik oldalról nézve azonban van egy olyan világ, ami az illető része, és amit nem oszt meg a férjével vagy a feleségével, csak idegenekkel. Viszonylag ritka, vagy talán fel sem merül, hogy valaki a titkos közösségen belül keresne magának élettársat.

Nem számít a kor, sem a külső, a hosszú comb, a tökéletes test, a szuperméretű mellek nem feltételei a vizsgálatoknak, szerepjátékoknak. Ráadásul a szexuális irányultság sem számít, a közösség nem veti ki magából a melegeket. A medfetes fórumozók többségének a legfontosabb az, hogy a partnerük (mindegy, hogy sub vagy dom) ápolt legyen, rendelkezzen kellő szakértelemmel. A legtöbb panasz pontosan emiatt van, alacsony az orvosos szexet kedvelő, tapasztalt partnerek száma. A kölcsönös bizalom kialakítása a nem mindennapi játékokhoz elengedhetetlen, ahogy a higiénia is, egyénfüggő, hogy a nagyon is tág medikál fétisben pontosan ki mire gerjed, és milyen eszközöket használnak a kielégülésükhöz.