Még mindig beszélnek a celebek a saját szexuális életükről, így tudhattuk meg azt, hogy Olivia Wildék kenyai maratoni futóhoz hasonlóan nyomják, hogy Kesha természetfeletti erőkkel élvezkedett, és hogy Mariah Carey férje az énekesnő zenéjére nyúl magához.

Továbbra is szívesen osztják meg a hírességek a szexualitással kapcsolatos véleményüket, és természetesen a saját hálószobájukba is bepillantást engednek egy-egy elejtett mondatukkal. Újabb szép gyűjtés készült a témában, a Crushable-nek köszönhetően.

Enrique Iglesias: Az én farkam a legkisebb a világon

Az énekes egy koncerten ejtette ki azt a száján, hogy "talán spanyolnak nézek ki, de nekem van a legkisebb farkam a világon". Az egészet onnan kezdte, hogy 'mit is mondanak a spanyolokról és a farokméretükről?'

Olivia Wilde: Mi úgy csináljuk, mint a maratonfutók

"Mi úgy szexelünk, mint a kenyai maratont futók" – ezt mondta Olivia Wilde, aki vőlegényével, Jason Sudeikisszel csinálja. Ez a hasonlat a színésznő szájából nem is tűnik annyira extrának, tudván, hogy azt tanácsolta minden nőnek a These Girls című műsorban, hogy minden nő gondolkozzon a vaginájával, mert akkor nem lesz baj.

Russell Brand: A monogámia majdnem olyan, mint papnak lenni

"Amikor pap vagy, senkivel sem szabad lefeküdnöd. Amikor házas vagy, akkor csak egy emberrel lehet. Ez eggyel több, mint a papoknál, és ez nem nagy különbség. Szex közben csak arra gondolok, hogy csak gondolj bárki másra, akárki másra" – ezt mondta Russell Brand a Dailymailnek, aki akkoriban Katy Perry férje volt. Azt is mondta akkoriban, hogy utálta Katy Perryvel a szexet, annyira, hogy ha évekkel később arra a szexre gondolt, lehányta volna legszívesebben magát. Mindez feltehetően vicc akart lenni, de eléggé rosszul sült el.

Jada Pinkett-Smith: Limóban az Oscar-gálára menet

Néhány évvel ezelőtt a Shape magazinnak mondta el Will Smith felesége, hogy mit csináltak ketten a limuzinban. "A limóban, úton az Oscar díjátadójára Will elkezdett bámulni engem, és ahogy csinálta, egészen beindított. Szenvedélyesen csókolózni kezdtünk, és a következő, amire emlékszem, nos, szóval mi lekéstünk a vörösszőnyeges megjelenésről, és végül szinte smink nélkül maradtam" – mondta Jada Pinkett-Smith.

Robert Pattinson a filmforgatáson maszturbált

A színész a német Interview magazinnak nyilatkozta azt, hogy a Little Ashes című melegekről szóló film forgatásának szexjeleneténél önkielégített, és az orgazmus közbeni arckifejezése most már az örökkévalóságnak is fennmaradt. Hogy Robert Pattinson tényleg magához nyúlt-e a forgatás közben vagy sem, feltehetően sosem fog kiderülni.

Kristen Stewart szerint a szag az egész szex lényege

"Szeretem, ahogy megszagol, és ahogy én őt. Ahogy szereti nyalogatni a hónaljamat" – mondta az Alkonyat-trilógia főhősnője, és hozzátette, hogy a szag az egész lényege, annak a szaga, ahogy valaki szeret. Az egyáltalán nem derült ki, hogy a hónaljnyalogató Robert Pattinson lenne vagy a rendező, aki miatt a Pattinsonnal való kapcsolatának vége lett.

Kesha természetfeletti szellemmel csinálhatta

"Volt pár természetfeletti élményem, nem tudom a nevét! Egy szellem volt! Nagyon nyitott vagyok!" – mondta Kesha, aki mostanában nagyon szeretne Miley Cyrus magasságáig jutni az instagramos ribanckodásaival.

Nick Cannon a felesége zenéjére maszturbál

Mariah Carey férje azt tartotta fontosnak megosztani a világgal, hogy amikor meghallja Mariah Carey zenéjét, és az énekesnő nincs ott, akkor a keze már csúszik is a gatyájába. Mindezt Howard Stern műsorában mondta el.

Jessica Simpson ereget a takaró alatt

"Hogy a pasim légy, el kell viselned pár dolgot. Eregetek a takaró alatt, rengeteg pénzt költök, és el tudom böfögni az ABC-t" – ezt mondta a szőke hajú énekesnő a People magazinnak. Eric Jonhson az, aki mindezt eltűri a mindennapokban, úgy tűnik, nincs is ezzel semmi gondja, már két gyerekük van.

John Mayer: Az a nő olyan számomra, mint a drog

A Your Body Is A Wonderland énekese szexuális napalmbombához hasonlította a szexet. "Az a lány olyan nekem, mint a drog. És a drogok nem tesznek jót neked, ha sokat használod. Az a nő olyan számomra, mint a kokain...szexuálisan őrült volt. Ez minden, amit mondhatok. Napalm volt, szexuális napalm" – nyilatkozta John Mayer a Playboynak adott interjújában, 2010-ben.

Robin Thicke titka az, hogy több mint tízszer is elélvezteti a nőjét per nap

"Igyekszem olyan sokszor eljuttatni a csúcsra, ahányszor csak lehet" – mondta Robin Thicke az Essence magazinnak a feleségéről, Paula Pattonról. Azt is elmondta, nem mindig jön össze, hogy több mint tízszer is elélvezzen a felesége, de néhány havonta azért megvan a dolog. A kérkedése mögött akár kompenzálás is lehet, de az is meglehet, hogy tényleg ez a titka a házasságuknak.

Susan Sarandon: Ha nem tudsz teherbe esni, menj Olaszországba!

"Ha bárkinek problémája van a teherbeeséssel, menjen Olaszországba. Egy nyár, és nem kell aggódni semmin, csak enni, inni, és szexelni, talán teherbe is esik. És ez megtörtént Evával. A Spanyol lépcsőn" – mondta Susan Sarandon a lányáról, Eva Amurri Martinóról az SFgate magazinnak.