Egy amerikai művész kotont, takarókat és partyszemüveget is hagyott a lányoknak, arra nem számított, hogy egy hét alatt szétbarmolják a luxusdugás lehetőségét.

Bryan Lewis Saunders vagy nagyon szívén viseli az amerikai Johnson Cityben élő prostituáltak sorsát, vagy egyszerűen elege van abból, hogy nem tud leülni egy padra a dugó emberek miatt, de az ötlet mindenképp figyelemre méltó: a férfi pénzt és energiát nem sajnálva elit dugómatracot rakott az egyik bokor alá, hogy a lányok a lehető legjobb körülmények között intézhessék el a szabadtéri bulikat – írja a Gawker. Az ötlet hasonlít egyébként a Zürichben már működő kabinos rendszerhez.

Saunders 60 dollárt költött arra, hogy a lakása mellett lévő aktusok ne a földön történjenek, de ez nem csak a matracot tartalmazza: egy mellette lévő fiókban tiszta bugyik vannak, de takarókat és természetesen óvszereket is ad, hiszen a betegségektől is félti a felüdülést leginkább dugásban elképzelő férfiakat, és az erre a megélhetésre kényszerült nőket. Sőt, a képek alapján egy partyszemüveget is ad a tökéletes életérzéshez, bár azt tényleg nem értjük, miért.

„Amikor megcsináltuk a környéket, csak arra gondoltam, hogy végre megtisztítjuk a környéket, ez a dugómatrac az első lépés. Valahol el kell kezdeni” – mondta a férfi. A történet sajnos szomorú véget ért: bár az egyébként művészként dolgozó Saunders tényleg mindent megtett azért, hogy legalább ennyire megkönnyítse a prostituáltak életét, a dugómatracot egy hét alatt szétbarmolták, a környékére ültetett virágokat letaposták, és úgy általában nem úgy tűnt, mintha hálás lett volna neki bárki is azért, hogy segíteni akar.