A tehetségkutatóban indult énekes a hazai tévétörténelemben először vállalta fel pornós múltját. Az olvasók többsége Krasznai pornófilmjeit nagy érdeklődéssel követte, az énekes a pornó műfaj olyan zugában tevékenykedett, amit kevesen fogadnak be. 18 évesen kezdte, három évvel ezelőtt hagyta abba.

Az év eseményének számít, hogy a tévétörténelemben először jelentkezett valaki úgy egy műsorba, hogy bevallotta, pornózott. Krasznai Tünde ezzel a húzással nemcsak az X-Faktor zsűritagjait, hanem a tévénézőket is levette a lábáról – ez nem az az ország, ahol a többség felvállalná a múltját, és annak minden következményével szívesen szembenézne. Krasznai ezt meglépte, és ahogy arra számítani lehetett, az énekhangjával és a bulvárfaktorral, amit a pornózás rejt magában egészen a döntőig jutott. 

A vörös hajú, erős hangú tehetségkutatós 18 évesen otthagyta az iskolát, és dolgozni kezdett: azonnal a pornóiparban találta magát. A hazai pornószakmának olyan zugában tevékenykedett, amiről kevesen akarnak tudni, Maya Gold és Michelle Wild Krasznaihoz képest szűzlányok. Brutál pornókategóriákban látni viszont az interneten: lábfetisiszta, öregbácsis, szadomazo pornójeleneteket forgatott Jenny Noel, Jeany Natale, Rosetta, de még Tundi néven is. A nemzetközi adatbázisban összesen 22 filmet jegyeznek a nevén. Az X-Faktor alatt egyébként azt nyilatkozta, most már leérettségizne

A 25 éves énekes pornós múltját azzal magyarázta, hogy zűrös kamaszkora volt, nagyon korán független akart lenni, és ehhez nagyon sok pénzre volt szüksége. Annyira, amennyit úgy tűnik, hogy a bizarr pornófilmes jelenetekért megkaphatott. Három évvel ezelőttig 18 éves korától kezdve pornózott, a pornós castingon, amire farmerben és pulcsiban érkezett, nagyon fiatalnak néz ki. Azt nyilatkozta, nehéz volt otthagynia a felnőttfilmezést, mert megszokott egy életszínvonalat, amitől nehéz volt megválnia. A szabadságvágya is hajtotta, feszegette a határait, ma már úgy érzi, ez volt a legtávolabbi határ, amit elérhetett. És közben megismerte saját magát is. Rocco Siffredivel is forgatott, a Rocco's POV 5-ben análjelenetben látni őket együtt – ide kattintva megnézheti

A magánélete kissé zavaros, az X-Faktor kezdetekor még boldog párkapcsolatban láthatta a néző, majd később kiderült, hogy nyitott kapcsolatban élnek, és már több hónapja különváltak, se vele, se nélküle a kapcsolatuk. Krasznai Tündét eddigi szokásunktól eltérően nem a heti pornós sorozatból választottuk, azonban a statisztikák szerint az olvasóink többsége az ő pornófilmjeire kíváncsi.