Egy új kutatás szerint az emberek annyira nem spontánok, mert bár általában szombat délután megkívánják a szexet, de csak három órával később lépnek bármit is a megvalósulás érdekében.

Végre megtudhatunk minden adatot a szexuális szokásainkról, mivel a Daily Mail közzétett egy nagyon fontos kutatást. A téma nem bonyolult: mikor kívánjuk a legjobban a szexet, mikor jön össze a szex a leggyakrabban, és melyik a kedvenc évszakunk hozzá?

Melyik a legjobb nap a szexre?

A Lovehoney.com kutatása szerint a világ párjai szombaton tudnak a leggyakrabban szexelni, ezen a szép napon a párok 44%-a lesz boldog. Ezt követi a vasárnap, 24%-kal, és annyira talán nem meglepő módon a péntek sincs lemaradva, 22%-kal. Úgy tűnik, a dolgos hétköznapok megölik a visszafoghatatlan vágyat.

De ennél van egy konkrétabb adat is! A szex ugyanis a szombaton belül sem mindig olyan jó ötlet: általában 16:33 környékén érdeklődünk a legjobban a másik iránt, viszont csak három órával később kerítünk sort az együttlétre. Hétköznapokon reggel is van esély, a válaszadók negyede vallotta be, hogy benne van egy reggeli dugásban, de mindössze az emberek 10 százaléka vállalja be, hogy össze is hozza még munka előtt. A kutatás legnagyobb tanulsága talán az, hogy meglepően kevesen viselkednek spontánul, ami magyarázatot is ad arra, hogy miért csak órákkal később lesz szex az első gondolatból.

Mikor a legjobb a szex?

Vannak viszont időszakok, amikor azért módosul a kicsit talán szomorú helyzet. Ha egy pár elmegy valahova, akkor az esetek 88 százalékában a nap végére befut egy dugás is, márpedig a válaszadók 62 százaléka rendszeresen beiktat egy ilyen napot a sűrű elfoglaltságai közé.

Évszakonként is változik ám, menyire kívánjuk a nemiséget: a legjobban természetesen nyáron szeretjük, utána télen, utána tavasszal, és annyira nem meglepő módon ősszel érezzük a legkevésbé a dolgot. Ezt persze fel lehet pörgetni, a válaszadók 22 százaléka vallotta be, hogy rendszeresen fogyaszt alkoholt szex előtt.

Szokott inni szex előtt?

Melyik a legjobb évszak?

De ne fogadjuk el ezeket a helyenként szomorú eredményeket, döntsék el önök a valóságot! Ha ön szerint sokkal jobb télen dugni, mint a nagy melegben, akkor végre elmondhatja a véleményét pár egyszerű kattintással.