A sorozatokban látható kézimunkákat, azaz handjob jeleneteket összegezte a Vulture magazin. A Sírhant művek, a Breakind Bed és a 2013-as House of Cards is helyet kapott a listán.

Ki ne emlékezne arra a jelenetre a Szex és New Yorkból, amikor a főszereplőnők lingam masszázs tréningre mennek, és mindannyian végignézik, hogyan kell szakértő kézzel bánni a férfiakkal? Sajnos mivel a sorozat light verziója ellepte az internetet és a tévécsatornákat, ezt ma már szinte lehetetlen megtalálni, de kétségtelen, hogy tévétörténelmi pillanatnak tekinthetjük. A Vulture magazin összegezte minden idők legjobb kézimunkáit, amiket a tévésorozatokban látni, természetesen a Szex és New York is helyet kapott. A most futó Looking és a Queer as Folk egy-egy kézimunkás jelenete is megtalálható a listán, továbbá a Lucky Louie és a Weeds is szerepelnek – a teljes sorrendet ide kattintva nézheti meg. A magazin huszas listájáról kiválogattuk az itthon is népszerű sorozatok öt legjobb handjob jelenetét, figyelembe vettük azt is, melyikről van videó. A magyar sorozatokból egyetlen ilyen jelenet sem jutott eszünkbe, meglehet, hogy elkerülte a figyelmünket, így a velvet@index.inda.hu e-mail címre várjuk a javaslatokat. Vigyázat, spoilerveszély!

A Sírhant művekben happy end van a masszázs végén

A Sírhant Művek szexfüggő főszereplője, Brenda (Rachel Griffiths) a második évad hatodik részében masszőrként kezel egy férfit. 

House of Lies/Gátlástalanok-ban az önbizalom erősítés a kézimunka célja

Az üzleti tanácsadók könyörtelenül hazug világáról szóló Gátlástalanok című sorozatban az egyik főszereplőt elégíti ki nője az autóban. A cél korántsem a szexuális izgalom, hanem az, hogy a kezelés után a szemüveges férfi önbizalommal telve kössön sikeres üzletet. 

House of Cards - Robin Wright szánalomból nyúl a gatyába

Robin Wright, a House of Cards női főszereplője a volt testőre gatyájába nyúl be, aki éppen a kórházban haldoklik. Teszi mindezt közvetlenül azután, hogy elmondja, hogyan kérte meg a kezét a férje – ebből a monológból kiderül az is, miért ragaszkodik a férjéhez. 

A Breaking Badben születésnap alkalmából jár a kielégülés

Erősen indított a Breaking Bad/Totál szívás, rögtön a legelső epizód 15. percében látni az alábbi jelenetet: Walter White és felesége az ágyban fekszenek.

A Breaking Badben is van kórházas jelenet

A kórházban fekvő FBI ügynököt, Hank Schradert a felesége szívatja meg a kézimunkával, fogadnak, hogy ha a dolog összejön, akkor az ügynök elhagyja a kórházat, és hazamegy.