A 24 éves Nessa Jay életében volt olyan hónap, hogy harminc férfival feküdt le, 19 éves korában érte el a csúcsot, akkor bárkivel lefeküdt, akivel csak tudott. A nimfomániás nő terápián próbált segíteni a szexuális vágyain, mostanra eljutott oda, hogy megpróbálja magát elfogadni olyannak, amilyen.

„Izzad a tenyerem, idegesnek érzem magam, és szükségem van a kielégülésre, ha egy nap nincs legalább öt orgazmusom, szexen keresztül" – mondta a The Sunnak a 24 éves norfolki Nessa Jay, aki több mint háromszáz emberrel feküdt le, és csak nyolc éve veszítette el a szüzességét, 16 évesen. Terápián próbálkozott úrrá lenni a függőségén, mindeddig hiába. 19 éves korában érte el a csúcspontot, állítás szerint akkoriban bárkivel, akivel csak lehetett, elment.

"Van egy érzelmi oldala, erősen hiszek abban, hogy az emberekben van valamilyen érzelmi kapcsolat, hogy élvezzék a szexet. Ez gyakran nagyon intim, szeretem a fizikai kapcsolatot és valójában nagyon magas a színvonal nálam" – mondta a 24 éves Nessa Jay, aki nimfomániája miatt került a The Sun lapjaira. "Átlagos életet élek, úgy élek, ahogy a legtöbb korombeli. Találkozom a barátaimmal, írok, vannak hobbijaim, nagyon normális és nagyon unalmas is egyben! Nem hiszek a szexfüggésben, vagy a nimfomániában. A szexuális étvágyam magasabb, mint másoknak, de ez egészséges, mert pozitív vagyok, és egyben szexedukátor is vagyok. Mindig ügyelek arra, hogy a szex biztonságos legyen, rendszeresen járok szűrésre. Tökéletesen egészséges vagyok. Nem tudom megváltoztatni azt, aki vagyok, és nem akarom megjátszani magam." A partnereivel eleinte elbeszélget, ezt azért tartja fontosnak, hogy meggyőződjön arról, nem veszélyes az illető, és nincs benne semmi furcsa, aztán együtt hazamennek. 

A szexuális kapcsolatokon túl a maszturbálással is elég jól áll, eddig több mint 2000 szexuális segédeszközt tesztelt. Természetesen a leszbiszexen és a hármasszexen is túl van, e kettőben is szerzett tapasztalatot bőven. A baráti kapcsolatai – nimfomániája miatt – olykor furcsán alakulnak, előfordul, hogy egy-egy barátnője megszakítja vele a kapcsolatot csak azért, mert fél, hogy elveszi mellőle a pasiját. Függősége változó, volt már olyan hónap, amikor 30 férfival feküdt le, de az is előfordul, hogy hónapokig nem szexel senkivel, és csak randizgat. Mostanra elfogadta szexuális függését, sőt büszke rá, a Twitter oldalán is a szexről cseveg szexuális tanácsadóként, továbbá weboldalt vezet, ahol szintén tanácsokat osztogat. 

A szexológusok és a szakemberek szerint a kóros szexvágy a bipoláris depresszió egyik tünete is lehet, aminek mániás korszakában az illető nem tudja uralni a szexuális vágyait. Az orvosi értelemben vett nimfomániások nem a partnereik kielégülését nézik, hanem a saját vágyaikra koncentrálnak.