Olvasói levelet kaptunk, a neve elhallgatását kérő 30-as férfi a Szemétégetőre és a Szabadkai útra jár kurvázni, és nemcsak igénybe veszi a szolgáltatásaikat, hanem fel is szedi őket, barátnőként.

„Csajozni járok a kurvákhoz"

Olvasónk 12 éve rendszeresen kurvázik, jól ismeri a Szemétégetőnél és a Szabadkain dolgozó szexmunkásokat, a szolgáltatásaikat folyamatosan igénybe veszi, van, hogy hetente többször is. A neve elhallgatását kérő, 30 körüli férfi nemcsak prostituáltakat, hanem barátnőt is keres az utcán dolgozó nők körében, és van, hogy össze is jön neki.

„Én csajozni járok a kurvákhoz is. És nem reménytelen, pedig elég negatív helyzetből indulok mint kuncsaft. Annyi lóvém sincs, amihez hozzá vannak szokva. Az Égető szerintem kulturált, de már egyre messzebb kell menni. Van, hogy 1-2 km-rel arrébb tudunk csak nyugodtan megállni a lánnyal. A strigókkal még soha nem volt bajom. Itt a rendőrök néha vadásznak a kuncsaftra. Ha rajtakapnak, akkor az 10 rugó (hivatalosan). Az a szép, amikor női rendőr igazoltat.. miközben nincs rajtam ruha. De jófejek ők is, el szoktuk nevetgélni." Névtelen olvasónk azoknak  a prostituáltaknak az életébe, akikkel párkapcsolata is volt, nem folyt bele, állítja, hogy amíg együtt voltak, addig a lányok nem dolgoztak, de ő nem is tartotta el őket.

"Jártam párral, szerelmes nem voltam, de ők talán azok voltak. Vonzanak a vagány, önálló, de igazából szeretetre éhes rosszlányok. Szerencsére az első akció után nagyon pozitívan szoktak rám gondolni a kurvák, pedig kuncsaftként igencsak mínuszból indulok. Úgyhogy az ismerkedéssel (csajozással) nincs bajom ezeken a helyeken. Amíg jártunk, büszke voltam rá, hogy olyan nővel vagyok, akinek a pénzes férfiak vagyonokat fizetnek egy éjszakára. Vagy akinek több tízezret csak azért, hogy az ölükben táncol, és megfoghatják a tökéletes testét. Ha együtt voltunk, a szakmát soha nem hoztam fel. Ők meséltek néha vicces, hajmeresztő dolgokat. Egyéb módon soha nem folytam bele a munkájukba. Gondolok itt fuvarozgatásra vagy a kuncsaft szervezésre. Ezt meghagyom a strici lelkületű szerencsétleneknek, akiket a nőjük tart el. A dolog higiéniai része persze zavart, de amíg jártunk, addig szünetelt a működésük. Ami vagy igaz, vagy nem. Az biztos, hogy sok kuncsaftra nem lehetett idejük" – írta beszámolóját, hozzátette, hogy ha kell, akkor akár szekrényt is szerel a lányoknál.

„Háromból kettő már végleg abbahagyta nem sokkal utánam, ami azt jelenti, hogy valóban keresték a civil élethez vezető utat, csak úgy látszik, nem én voltam a kiút. Sajnos vagy szerencsére. Anyagilag soha nem támogattam őket. Nagyon nem is tudtam volna, mert jobban kerestek, mint én. Persze az első egy-két találka még kuncsaft minőségben telt, de aztán nem volt téma a pénz... max poén szinten jegyezték meg, hogy mennyit spóroltam. A barátság még megmaradt, és sok tucat más kurvával is. Ahol tudok, segítek nekik. Ha épp nincs férfi a háznál, akkor szekrényszerelés, ilyesmik."

Feldobja, hogy bujkálni kell a rendőrök elől

Az óvszert nem minden esetben szeretik használni, állítólag az utcán álló prostituáltaknak van pár olyan kuncsaftjuk, akiknek engedik gumi nélkül. „Minden vértesztem negatív lett, pedig olyan nőkkel volt gumibalesetem, akik Svájcban, Németországban is nyomták az ipart, és 3-4 éve Égetőznek. Semmi bajuk. Egyébként a rendőrök hetente elkérikaz orvosi papírjaikat. Ahogy észrevettem, a kurváknak van pár kedvenc kuncsaftjuk, akikkel hagyják gumi nélkül is a szexet. Ez azért fontos, mert a gumi szárítja a nunijukat, szóval fájdalmas benne akciózni. Így viszont mindkét félnek jobb" – írta olvasó levelében a sokat tapasztalt férfi, aki azt is megtapasztalta, hogy a lakáson már szinte alap a csók és a natúr francia felvezetés, de utcán egyiket sem erőltetné.

A két helyszín közül olvasónk tapasztalata szerint a Szabadkai úti a súlyosabb helyszín, a futtatók a kocsijaikban melegednek az akciótól pár méterre, és az is előfordul, hogy más kuncsaftok leskelődnek a bokorban. A futtatók, azaz a stricik pedig nemhogy elkérik a maguk jussák, sokan hosszú távon eltartartatják magukat a szexmunkásnőkkal. „A csajom példájából tudom, hogy az akkori 'pasija' valahogy mindig elérte, hogy ne legyen nála pénz. Pedig napi 80-100 ezret keresett. Kölcsönkérik kocsijavításra vagy félreteszik nekik. Aztán valahogy sosincs megtakarított lóvé. Elköltetik velük. Tetkók, jóruhák, drága bulik. A lényeg, hogy a lány minél tovább doglozzon neki. Ezek amúgy viszonylag jól élő cigánygyerekek, akiknek az a hobbija, hogy stricik."

A 30-as férfiolvasó a futtatókkal is sokat tapasztalt, levelében hosszasan kifejti, milyen ezeknek a vállalkozásoknak a működése, a fiatalkorúak futtatását és a stricikkel kapcsolatos tapasztalatokat egy következő cikkben jelentetjük meg.