A 18 éves Miriam Weeks a Duke egyik sztárja lett azzal, hogy bevallottan pornóból fizeti ki tandíját. Most új utakra lépett, és sztripperként is kipróbálta magát New Yorkban. Büszke rá, hogy vannak rajongói.

Miriam Weeksnek, ismertebb nevén Belle Knoxnak annyira bejött az egyetem melletti szexipar, hogy a pornó mellett új vizekre evezett: a 18 éves lánynak tegnap volt az első fellépése egy New York-i sztriptízbárban – írja a Daily Dot. Bár azt már többször bevállalta, hogy megdugják kamerák előtt, a vetkőzés egészen új élethelyzet számára. „Soha nem sztriptízeltem korábban, kicsit izgulok” – avatta be az újságot a jövő diplomása, aki azért nagynehezen megszabadult rózsaszín kockás szoknyájától.

A Warrant Cherry Pie-jára táncoló lány nem árulta el, mennyivel járult hozzá ez az ötperces produkció a Duke-on fizetendő tandíjához, de valószínűleg megint lesz miből füzeteket vennie. A készülést azért nem vitte túlzásba, elmondása szerint egy sztrippert nézett YouTube-on, viszont az nagyon meglepte, hogy ennyien érdeklődnek iránta. „Elég jó érzés, még mindig sokkol, hogy vannak rajongóim. Pár hónapja még csak egy átlagos lány voltam.”

Weeks jelenleg az egyetem egyik híressége, úgyhogy fel is ajánlotta, támogatását a Duke egyetemi kosárlabdacsapatának. Nem, nem úgy, de szurkolni fog, és népszerűsíti őket. Azt nem tudni, mennyire büszke az egyetem (jelmondatuk körülbelül: „az innováció és a vállalkozói szellem kultúráját építjük”) vezetésére a pornózó diákra, de abban szinte biztosak lehetünk, hogy a középiskolája valószínűleg nem teszi ki a lány képét a dicsőségfalra, ugyanis egy katolikus magániskolába járt.

Azt viszont már tudjuk, mennyit keres a pornóból: forgatásonként 1500-2000 dollár körül visz haza, (335 ezer - 446 ezer forint között), amiből tényleg könnyebb kifizetni a Duke 50 ezer dolláros (11,1 millió forint) éves tandíját. Knox tervei szerint későbbi karrierjében felhasználja majd, hogy a pornóiparban edződött: a nők jogaival, illetve polgárjoggal fog foglalkozni, de azt sem tartja kizártnak, hogy egy alapítványt is létrehoz szexmunkásoknak.