Ha valahol nagyon rossz lehet kutyának lenni, az Dánia, ahol az állatvédő egyesületek azért tüntetnek évek óta, hogy végre törvény tiltsa az állatokkal való szexelést. A dán állampolgárok ugyanis büntetlenül megcsinálhatják a kedvenceiket, a törvény úgy szól, hogy amíg nem esik komoly baja az állatoknak, azt csinálnak velük, amit akarnak. (Pornófilmekben és szex performanszokban tilos az állatos móka.) Az állatvédők azzal érvelnek, hogy az országban emiatt várható majd szexturizmus. A Vice magazin a témát meglovagolva megcsinálta a leggyomorforgatóbb interjút, amit csak lehet: interjút készítettek egy dán férfival, aki ugyan házas férfi, de a kutyájával is él nemi életet. Ha az interjú nem kamu, akkor a Michael néven emlegetett férfi 14-15 éves korában vette észre, hogy vonzódik az állatokhoz. A fiatalember egy farmon nőtt fel, ahol lehetősége nyílt tüzetesen elemezni az állatok párzási szokásait. Az interjú fontos mondataiból szemezgettünk.

„Egy barátnőmmel beszélgettem erről, kipróbálta a kutyájával, majd néztem őket"

„Pár évvel ezelőtt beszélgettem egy barátnőmmel az állatokkal való szexről, és kíváncsi lett. Saját kutyája volt, és egy nap hagyta, hogy megtörténjen. Elmondta nekem másnap, felmentünk a lakására, és néztem őket. Később én is kipróbáltam" – mondta állítólag az állatszexet kedvelő férfi a Vice újságírójának. Elmondta, hogy többnyire a kutyák érdeklik, de egy kicsit azért a lovak is izgatják. A kutyafajták közül a labradorok, németjuhászok és a collie-k érdeklik. 

„Ha a kutyák nem akarnak az emberrel szexelni, akkor egyértelműbb jelet adnak, mint az emberek"

Azzal magyarázza, hogy az állatok szépen és kedvesen utasítják vissza, ha nem akarnak szexet, nem úgy, mint a köcsög emberek, akik szóban megmondják, tettekkel kimutatják. És akikkel szemben ha erőszakot alkalmaznak, akár börtönbüntetés is vár az erőszakolókra – elvégre egy nő képes a rendőrségen feljelentést tenni az erőszakról, amiről aztán orvosi látlelet is készül. 

A felesége tud a szenvedélyéről, egyszer ő is kipróbálta kutyával

Azt nyilatkozta a dán férfi, hogy a felesége sokat tanult erről a dologról, és érdeklődni kezdett. Ennél szomorúbb hírt észak-európai emberekről sosem fog közölni senki.

„Az emberek 95%-a szexel állatokkal, a nagyja csak a szex miatt"

A saját véleményét közölte, feltehetően a barátai és az ismerősei szexuális életét foglalta össze. Ugyanis azt is elmondta az interjúban, hogy a legtöbb barátja tud a szokásáról, ami lássuk be, kicsit sem normális, nagyon is aberrált. Természetesen azzal magyarázta az egész jelenséget, amivel a pedofilok takaróznak: dehát élvezte az alany. 

Magyarországon az állatok bántalmazásáért akár két év börtön is járhat

Btk. 2013. július 1-je óta hatályos szövege (244. §) szerint:

Ha ön is kiborult, és szeretne hozzászólni, megteheti a Velvet Facebook oldalán.