Kínos, ha a tüsszentéstől szétnyílnak a gombok az ingen, ha a melltartóból kitüremkedik még egy mell, és az is, ha például munkahelyi értekezleten merevednek a mellek.

A négymelles baleset

A nem megfelelő melltartóválasztás miatt fordulhat elő a duplamelles baleset, ez az, amikor a melltartó kicsi, és a mell egy része a melltartóból kilóg. Kicsit olyan, mintha lenne a mellnek egy töppedt ikerszarkómája.

Amikor kiesik a mellbimbó a melltartóból vagy a trikóból

Az is elég ciki, ha csak az emlő karimája látszik ki a melltartóból, de az is, ha az egész kicsúszik a melltartóból vagy a trikóból. Esetleg mindkettőből.

Amikor kemények a mellbimbók a munkahelyi értekezleten, és átütnek a trikón

Az erektált mellbimbókat semmivel sem lehet helyretenni, idő, amíg a merevedés megszűnik, és a mellek kisimulnak. Ez akkor a legkínosabb, amikor hivatalos ügyet kellene intézni, vagy nagyon fontos munkahelyi megbeszélésen kellene okosakat mondani.

Amikor annyira érzékenyek a mellek, hogy ha csak rájuk lehelnek, már fájnak

A ciklustól is függ a női mell érzékenysége, és vannak napok, amikor annyira érzékenyek a mellek, hogy a melltartót felvenni is fáj. Ilyenkor a legkínosabb az, ha a partner rákattan a mellekre, nyalogatja, dörzsölgeti azokat, miközben a mellek tulajdonosa fogösszeszorítva tűr.

Van, hogy izzadtságfoltok jelennek meg nyáron a mell alatt, között

Azzal sem lehet semmit tenni, ha a negyven fokos nyári melegben a trikón a mellek között vagy azok alatt félhold alakú foltban izzadságfolt jelenik meg. Randin a legkínosabb.

És van, hogy váratlan pillanatban szétpannak a gombok

Tüsszentés, köhögés, forgolódás, hajolgatás miatt megtörténik, hogy egy óvatlan pillanatban kettényílnak a gombok az ingen. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!