Mickey Rourke és Kim Basinger románca közel harminc évvel ezelőtt rengette meg a világot. Az 1986-os filmben az akkor még helyes Mickey Rourke keményen bánt filmbéli partnernőjével: elfenekelte, hármasszexszel lepte meg egy hotelszobában, jéggel, étellel kényeztette, és még az esős időben is megcsinálta egy lépcsőn.

Előjáték jéggel, étellel

Talán a legismertebb jelenet a filmből az, amikor Mickey Rourke leülteti a hűtő elé Kim Basingert, és partnernője száját telerakja mindennel, amit a hűtőben talál. Például mézzel, eperrel, akármivel. Természetesen csak ilyen játékokra való élelmiszerek vannak a hűtőben, semmi parizer vagy májas. A jégkocka is egy ilyen eszköz: a felhevült nő testének minden vonalát végigrajzolja Mickey Rourke. Ezt bárki kipróbálhatja. 

Hármasszex egy hotelszobában

A férfi beköti a nő szemét, elviszi egy hotelszobába, félreáll, és végignézi, ahogy egy idegen nő simogatja a szerelmét. Mindezt úgy, hogy a lekötött szemű nőnek fogalma sincs arról, hogy ki simogatja. Ehhez a szexjátékhoz egy hotelszoba és egy fizetett nőszemély szükséges a meglévő, bevállalós barátnőn túl.

Esőben a lépcsőn

A buliból hazafelé ajánljuk a spontán szexet, a fülledt nyári eső elől menekülve egy aluljáró is szóbajöhet. A lépcsős jelenet hátránya, hogy nem igazán kényelmes annak, aki a lépcsőn fekszik, azonban ülve, állva, elölről, hátulról kivitelezhető a spontán légyott. 

Szex állva egy turistalátványosságnál

Bakancslistára való szexet ajánlunk, akár a városban, akár a nyaralásnál érdemes megnézni a turistalátványosságok olyan részeit, ahol senki nem jár. Ha ez sikerül, akkor egy eldugott részen egymásnak eshetnek. A filmben egy toronyóra mögötti jelenetet látni, de ez kivitelezhető többek közt cseppkőbarlangban, kisvárosi vár romjánál, vagy külföldön valamelyik kastélyban. 

Fenekelés a falnál állva

„Rossz kislány voltál" – kezdi ezzel a filmben Mickey Rourke a játékot, és arra kéri Kim Basingert, hogy álljon a falhoz arccal, mert el fogja fenekelni, de előtte felhúzza a szoknyáját. Ezt a játékot azoknak ajánljuk, akik csináltak már hasonlót, és nem először kezdik el a fenekelést