Minőségi segédeszköz készült a férfiaknak: az Autoblow 2 nevű szexjáték külseje bizarr, de állítólag a legélethűbb a szopásban. A háromféle méretben készült segédeszköz szívóképessége állítható, a feltalálója ráadásul úgy alkotta meg, hogy kezek sem kellenek a használatához.

Autoblow 2 a neve annak a maszturbátornak, ami a férfiak kedvenc játéka lehet a jövőben. Az automata szopógép egyfajta szivattyú, ami többféle erősségben szopást imitál. A férfiaknak szánt szexuális segédeszköz használatához nem kellene kezek, akár karba tett kézzel is lehet élvezni. Nézni már nem annyira izgalmas, mint egy hús-vér nőt, a segédeszköz mellőz minden szexiséget és szépséget, nagyjából úgy néz ki, mint egy robot. 

„A férfiaknak szánt termékek jövője a szuperrealisztikus élmények felé vezet. Úgy gondolom, nincs jövője egy olyan szuperrealisztikus eszköznek, amihez használni kell a kezeket" – mondta az Autoblow 2 feltalálója, Sloan a Daily Dotnak. A férfi korábban ügyvédként dolgozott, aztán átállt a szexiparra, és azon ügyködik, hogy a lehető legélethűbb segédeszközt állítsa elő a férfiaknak. Azt is elmondta, hogy nyilvánvaló volt számára, hogy hiányzik egy ilyen szopóautomata a piacról.

Az Autoblow 2 fantázianevű termék három méretben kapható, a méretet a farokméret szerint kell kiválasztani: nagy, közepes és kis méretre is készül maszturbátor. A cél természetesen az, hogy a megfelelő mérettel a megfelelő szorítást kapják a vásárlók. 

Autoblow 2 Intro Video For Indiegogo Campaign from Letsgasm! on Vimeo.

A legtöbb férfi segédeszköztől eltérően az Autoblow 2 nem elemes, saját akkumulátorral működik, és állítólag tovább bírja pár hónapnál. „A legtöbb szexuális segédeszköz pár hónap után tönkremegy, de ha vásárolsz egy capuccinogépet, az nem megy tönkre. Évekig működik. Minőségi eszközt akartam készíteni" – magyarázta a feltaláló, és hozzátette, a tesztek szerint több mint 1000 órás működést bír az elem nélküli gép. A szerkezet, melynek szívóképessége a fenti videóban látható, júliusban kerülhet a boltokba, az ára feltehetően magasabb lesz valamivel, mint a Fleshlight műpunciké.

A tervező a bizarr külsejű maszturbátorral egyfajta egyenlőségi forradalmat is elindítana. Véleménye szerint amíg teljesen elfogadott, és mindennapos az, hogy a nők vibrátort használnak, ez nem mondható el a férfiakról. Ugyanannyira lehetne az Autoblow is elfogadott és mindennapos, mint a nőknél a vibrátor.