A 48 éves dán színész szinte minden filmjében szexel, a Hannibal Lectert tökéletesen alakító Mikkelsen misszionárius pózban, lovagló pózban, álló szexpózban és még hármasban is látható a filmjeiben. Vigyázat, spoiler-veszély!

Romantikus előjáték vagy közjáték hátulról, ülve

Mads Mikkelsen Hannibal Lecterként csábítja el Dr. Bloomot, ágyjeleneteiket pedig a bujaság jellemzi. Lecter a nőt mindig lenyűgözi valamivel, az alábbi képen egy hangszerrel, de nem is ez a lényeg, hanem az, ahogy végigsimogatja a nő oldalát, miközben olykor suttog valamit a nő fülébe.

Mads Mikkelsen misszionárius pózban 

Az alábbi szexpózban a színész az egyik lábát felhúzva fekszik a nőn, és mindkét könyökével az ágyon támaszkodik. Ajánljuk ezt úgy is, hogy a férfi a nő fejét tartja a kezében, és úgy támaszkodik – például így

Állva a falnál

Az alábbi szexpóz a hamisítatlan spontán szex: szoknya fel, lábakat szét, gatya le, és kész is.  Ruhában a falnak döntve úgy is lehet szexelni, hogy a férfi tartja a nőt két kézzel, és az is működik, ha a nő egyik lába a talajon van. 

Lovaglópózban, kissé ridegen

Mads Mikkelsen szerepelt a Torremolinos 73-ban is mellékszereplőként, a színész a szerepe szerint szexjelenetet vállal a készülő pornófilmben. Mikkelsen jelenete a film egyik nagy kulcsjelenete, ebben látható a lovaglás: a férfi keze a nő csípőjén, a nő a férfi karjába kapaszkodik (vagy nem), és együtt mozognak az ágyon.

Hármasban a legjobb baráttal/ expasival, vagy párcsere

A Hannibal sorozat második évadában akad pár szexjelenet, ezek közül az egyik legfontosabb az, amikor Hannibal, Alana Bloom és Will Graham is szexelnek. Ugyan nem egyszerre csinálják, hanem hármasban, de a vágások miatt olykor úgy hat, mintha tényleg együtt lennének hárman – mindez csak a képzeletükben történik, Lecter és Dr. Bloom kapcsolatának gerjesztője a főszereplő, Will Graham. Mikkelsen a Hogy szeretsz? című filmben a párcserés szexbe is belekóstol, amikor keresztbe-kasba vonzódni kezd egymáshoz egy baráti pár.