A hiánypótló listáiról ismert MrSkin összeszedte azokat a filmeket, amikben látszódik valamelyik színésznő nagyajka. A jól ismert Sharon Stone-os lábcsere jelenet mellett például a True Detective-ben is villan egy nagyajak.

1. A True Detective-ben Woody Harrelson szeretője villant

Alexandra Daddario játssza a sorozatban Woody Harrelson szeretőjét, a színésznő éppen Harrelson öléből mászik ki, amikor a donaldkacsás szettjéből látszik a lényeg.

2. Eva Green az Álmodozókban

Bernardo Bertolucci furcsa hármas kapcsolatáról szóló filmjében Eva Green a főszereplőnő, a színésznő a számos fiatalkori szexuális kíváncsiságot megmutató jelenet egyikében mutatja meg szeméremajkát.

4. Milla Jovovich A kaptárban

Milla Jovovich A kaptár című filmben állítólag egy pillanatra láttatni engedi a lába közét, ezt már tényleg annyira kellett figyelnie az erre utazó bloggernek, mert nagyítóval kell keresni a filmben. Ide kattintva megnézheti, melyik jelenetben látható a Jovovich nagyajka.

5. Elizabeth Berkley a Showgirlsben

A Showgirls egyike a legbutább filmeknek, de nincs ezzel semmi baj, ettől szórakoztató csak igazán. Elizabeth Berkley miniszoknyában rúg egyet, és lám, mindent megmutat. 

6. Sharon Stone az Elemi ösztönben

A filmtörténelem egyik leghíresebb pillanata az a jelenet a filmből, amikor Sharon Stone-t kihallgatják a zsaruk, és a színésznő keresztbe teszi a lábait. A rövid, fehér miniruhája alatt nem visel bugyit, és így megizzasztja a jelenet többi szereplőjét. De ezt már úgyis mindenki tudja.