Ön mit csinál közvetlenül a szex után? Elalszik? Kimegy a konyhába, és összedob valami kaját? Vagy előveszi a telefonját, és végigpörgeti a Facebookot? Szavazzon egytől tízes skálán, melyik a leggyakoribb! A skálán az egyes a legritkább, a tízes a leggyakoribb cselekvést jelzi.

Alvás

A szex utáni alvás a filmekben mindig csak a férfiak sajátossága, holott a nők is előszeretettel fordulnak oldalra aludni, ha úgy van kedvük. A szexualitást kutató felmérések szerint ennek oka is van, állítólag az agy kikapcsol szinte minden szexuális vágyat az élvezés után, és az agyat ellepik azok a hormonok, amely az alvást idézik elő. Akár fizikai, akár bármilyen más oka van, jól tud esni egy kiadós alvás szex után.

Cigizés

Ezt részletezni sem kell különösebben, se biológiai folyamat, se tudományos magyarázat nem szükséges. 

Evés

A hirtelen nagy energiákat megmozgató ágytorna után sokan a hűtő tartalmát vizslatják, és amit lehet, felfalnak. De az is előfordul, hogy jófejségből vagy egy következő menet reményében főzőcskézik valaki hajnalban a partnerének. 

Facebookozás

Facebookozás vagy bármilyen cselekedet a mobiltelefonnal sem ritka szex után, de szex közben sem. A britek egy része számára ugyanis ez a kettő összemosódik. A Metro napilap idézi azt a Durex-felmérést kiderült, amely szerint a brit lakosság 5 százaléka facebookozik szex közben. Jellemzően a férfiak válaszoltak erre a kérdésre igennel, kétszer annyian, mint nők. A megkérdezettek 20 százaléka szex közben elolvassa a beérkező leveleit, és felveszi a telefont, ha csörög.

Maszturbálás

A férfiaknál és a nőknél is megtörténik, hogy a mosdóba mennek, és magukat juttatják a csúcsra – a Gyakorikérdéseken is találni a témában topicokat. A JimmyJane szexuális segédeszközgyártó cég egyik felmésére szerint a nők 41 százaléka fejezi be maga a szexet.