Konyhában a falnál állva, szenvedélyesen egymás fülébe suttogva az ágyban és orál az ágy szélén, ilyeneket csinál Brad Pitt a filmjeiben.

Szenvedélyes csók az ágyon

A Benjamin Button különös élete című filmben szobafestés-mázolás közben esnek egymásnak a szereplők, a szoba közepére rakott matracon. A férfi térdel, a nő szintén, és vetkőztetik egymást csókolózás közben.

Keményen a konyhában

A  Mr. és Mrs. Smith című film feltehően Brad Pitt legmeghatározóbb filmje az életében: a forgatás közben valóban ott volt a szikra a két szereplő közt, és Angelina Jolie-val azóta is egy párt alkotnak. Brad Pitt a konyhában esik neki Angelina Jolie-nak, falhoz nyomva, lábát szétfeszítve, karját lefogva csókolja. 

Érzéki felvezetés hátulról

A Ha eljön Joe Black című filmben a Robert Redford-hajú Brad Pitt felfedezi a testi örömöket Claire Forlanival, hátulról, meztelenül, egymást simogatva, állva.

Brad Pitt szenvedélyes misszionáriusban élvez

A Szenvedélyek viharában című filmben szenvedélyes szerelmi viszonya van Julia Ormonddal, Pitt a filmekben a legtöbbször látott szexpózban elégíti ki filmbéli partnernőjét: ez a misszionárius póz. 

Orál az ágy szélén

A Thelma és Louise című filmben a színész még kvázi ismeretlen volt a szakmában, a filmben egy hotelszobában szexel Geena Davisszel, a teljes szexjelenetet ide kattintva találja.  A pózban a férfi félmeztelenül áll az ágy szélén, az ágyon fekvő nőt a lábainál fogva az ágy széléhez húzza, és csókolja. Ott.

Szex utáni összebújás

Brad Pitt az a férfi a filmvásznon, ami az életben ritka: hozzá lehet bújni szex után, és nem akad ki. Szex utáni suttogás egymás hátán az utolsó póz, amit ajánlunk Brad Pitt-tel.