A Margitszigeten ne vasárnap délután 3-kor akarjon szexelni, amikor a családok lesétálják a rántott húst, és ha lehet, a rikító színű ruhákat kerülje, ha nem akar lebukni.

A filmjeleneteket felejtse el, ha a szabadban akar szexelni, vagy legalábbis az esélyét szeretné megadni a szabad ég alatti légyottnak. Az se jó, ha direkt eltervezi, és rákészül, majd idegeskedve minden erejével azon van, hogy összejöjjön legalább egy térdelés és szeretés a fa tövében. A The Frisky összeszedte azokat, amikre érdemes odafigyelni, ha nem akar lebukni, vagy ha nem akarja magát viszontlátni a Youtube-on, ahogy éppen a Margitsziget közepén élvez, fényes nappal.

1. Fontos az időzítés

Igazi lúzerség azt gondolni, hogy például vasárnap délután 3 órakor jó ötlet a Margitszigeten egy padon egymásba gabalyodni. A vasárnapi ebéd utáni időszakban rengeteg család vonul ki a szabadba, és alig találni olyan helyet, ahol kettesben lehet lenni. Az este 8-9 körüli időszak már jobbnak ígérkezik, vagy még később is alkalmasabb bármelyik park – kivéve azok, amik napnyugtakor bezárnak. 

2. Válogassa meg a ruhája színeit

Rikító piros, fehér, narancssárga vagy neonszínű felsőket semmiképp ne vegyen magára, ha szeretne intim pillanatokat átélni a szabadban. A természetben el kell vegyülni a szexhez, de ehhez nem szükséges terepmintás szerkóban sétálni menni, elég ha nem feltűnő a ruhája színe. 

3. Bugyi nem kell

Megkönnyíti a helyzetet, ha a nő nem visel bugyit, ez nyáron nem nagy probléma, a műszálas bugyik többet ártanak a nagy melegben, mint amennyit használnak. Ha nincs bugyi, kimarad a vetkőztetés, és csak a lényegre kell figyelni: megfelelő izgatás, szenvedélyes szex.

4. Lábakat fel!

Azoknak, akik csak egy-két pózban tudnak elélvezni, és inkább fekve, azoknak nem ajánljuk a szabadtéri szexet. A legegyszerűbb, ha állva csinálják, fához dőlve például vagy leginkább semmihez, ha ez működik. A földön hempergés hangos, kényelmetlen és rengeteg kosszal, bogárral jár együtt.

5. Az előjátékot intézze el otthon, vagy felejtse el

Ha valamire nincs idő a szabadban, az a hosszas előjáték, így a parkban sétálgatás közben kell valahogy izgatni a másikat annyira: hogy a nő megfelelően nedves legyen, a férfi pedig elég kemény. A szabadtéri szex nem a teljes ellazulásról, és a 4-5 órás sessionökről szól, a pár perces gyors élvezés a lényeg, lebukás nélkül.

6. Élvezzen csendben!

A hangos sikítások, nyögések és sóhajok is a négy fal közé valók, ha nem akar lebukni, akkor fogja vissza magát a szabadban. Még akkor is, ha csillaghullást néznek a kocsi tetején fekve, és akkor jön a vágy. Soha nem lehet tudni, ki mászkál arra, és ki hallhatja meg a szabadtéri légyottot.