A kétgyermekes családapa, aki mérnökként dolgozik, hetente egyszer-kétszer jár a fitnesz dominához, akinél szopóálarcban ülhet az evezőpadban, és aki ostorral veri fekvőtámaszozás közben. Mindez napjainkban történik Sydney-ben.

Él egy nő Sydney-ben, akinek az a foglalkozása, hogy a személyi edzést és a dominaságot egyszerre végzi: üti veri az alanyait, hogy mozogjanak. Egyfajta fitnesz szadomazo osztályt kell elképzelni, szopóálarcba, bőrbe, latexbe öltözött emberekkel, akik lépcsőgépen tornáznak, fekvőtámaszokat nyomnak, mintha csak egy edzőteremben lennének. A domina ügyfélkörében akad informatikai szakember, aki szeret felnőtt pelenkákban lenni, van transzvesztita, és olyan férfi is, aki mindenféle módon imádja a bokszzsákokat, és ő maga is szeret bokszzsák lenni. A bizarr fitnesz osztály guggolásokat, kitöréseket végez, a tornaórán a nemi szerveikkel emelnek súlyt, továbbá eveznek az evezőpadon, de úgy, hogy közben mellbimbójukba szúrt láncokon húzgálja őket a domina – írja az ausztrál SBS magazin.

„Az ügyfelek eljönnek és megnéznek, hogy nem csak edzés és vége. Azt hiszem, igazán értem őket, és elfogadom őket olyannak, amilyenek" – mondja a videóban az Anna nevű ausztrál domina, akinek a weboldalán olvasható a szolgáltatásainak sokasága. A videóban a Ray nevű kétgyermekes apuka is megszólal, ő az, aki szopóálarcban magyarázza az élményeit. Nappal mérnök és családos apuka, de heti egyszer vagy kétszer azonban a dominához jár 'edzésre', ahol önmaga lehet. A szexrabszolga úgy érzi, mentálisan megkapja azt, amire vágyik, van szexuális értelemben izgalmi faktor a bizarr kondizásban, és még fizikailag is megerőltető. Ráadásul mivel a szexuális örömöket keverik a kondizással, az edzés okozta fájdalmakat egyáltalán nem érzi, és nem is veszi észre: de ki venné észre, hogy fáj a vádlija, ha épp bokszkesztyűvel ütik a heréit?

Ki lehetne itthon fitnesz domina?

 A dominák világa egészen sajátos, mindegyikük egyfajta személyi edző, olyan is akad, aki úgy fogja fel, mintha valamifaja extrémsport-függős börtöne lenne. Azzal foglalkoznak, hogy az alázatos szolgáikat úgy elégítsék ki, ahogy azok elvárják: hagyományos szex nincs köztük, egyikük sem meztelen, és megkapják, amit akarnak. A szadomazochista élvezetek pszichológiája az erőviszonyokat nézve érdekes, bár úgy tűnik, hogy a domináns fél a domina, de valójában az alárendelt fél, a szubmisszív irányítja, meddig elég számára a fájdalom, a megaláztatás.