A mindenhova beférkőző homokszemek, az óvszer probléma és a vízben élő lények mind okai lehetnek annak, ha valaki nemet mond az elsőre nagyon romantikusnak tűnő tengerparti légyottra.

A YourTango szedte össze azokat a dolgokat, amik miatt nagyon lehet utálni a tengerparti szexet. A homokos tengerpart helyett a sziklákat ajánlanánk, és a sós vízben bujálkodás helyett is inkább a kavicsos partot érdemes kipróbálni. 

1. A homok

A homok jó esetben csak mindenhol ott van, ahol nem kellene – ugye megvan a pillanat, amikor a fürdőgyatyából ömlik ki a homok –, ráadásul karcol, éget és egyáltalán nem kellemes. Nézni sokkal kényelmesebb, mint azon hemperegni. Egyáltalán nem szórakoztató a szex úgy, hogy közben tisztogatni kell mindenkinek a mindenét ahhoz, hogy a szex izgalmas legyen. 

2. Vízi lények

A vízben sem jobb a helyzet a homokos partnál, a mindenféle vízi lények, rákok, medúzák elég hamar le tudják lohasztani a vágyakat. A bőrbe harapó rákok, lábhoz simuló halak és az embert csípő medúzák, korallok világa sem alkalmas a szabadtéri románcra. 

3. Sós víz

A sós víz akkor a legrosszabb, ha az emberen valahol seb van, de szex közben sem jön túl jól. A testüregekre és a nyálkahártyákra van egyfajta hatása a sós víznek, ezt érdemes figyelembe venni, ha magában a vízben, azaz a víz alatt történik a lényeg. 

5. Óvszer ügy

A sós vízben senkinek nem ajánljuk, hogy óvszert tegyen a farkára, de még medencés szexhez se, ugyanis a vegyszerek és a só is rontják az óvszer minőségét: nagyobb eséllyel szakadhat el, és amúgysem lesz kényelmes senkinek. Hacsak nem egy vödönyi síkosítóval készült a bulira. 

6. Fertőzések

Az óvszer problémaköréhez tartozik a fertőzések kérdése is, gumi nélkül egyéjszakázni bármelyik görög vagy olasz szépfiúval elég kockázatos. Még az is kockázatos, ha az állandó partnerrel csinálja: a vízben élő baktériumok, gombák, vagy a parton lévő szemét hegy, az éjszakáról ottmaradt, már megszáradt húgyfoltok gondolata sem annyira felemelő. 

7. A letartóztatás kockázata

Annak azért érdemes utánajárni, hogy a célország törvényei hogyan állnak a szabadtéri szexhez, pénzbírságot kell-e fizetni, ha rajtakapnak, vagy börtönbüntetés jár a huncutkodásért. Az is lehet, hogy elnézőek lesznek a rendőrök, de az is meglehet, hogy a fogdában végzik a bujálkodók. 

8. Korlátozott a szexpózok lehetősége

Akár a homokban, akár a sziklán, akár a vízben zajlik a szex, a szexpózok lehetősége erősen korlátozott. Arra semmiképp nem alkalmas a helyszín, hogy a Káma szútra összes pózát nyaraláskor próbálgassák a szabadtéren. A gyors légyottokhoz az álló szexpózok jöhetnek szóba, vagy egy gyors orál. 

Tudja, hol szeret a cápa? Facebook-oldalunkon elmondhatja!

Kövessen minket a Facebookon is!