Orál a fürdőszobában a zuhany alatt, szex a konyha hűvös padlóján - ezek a szexpózok jöhetnek szóba a harminc fok feletti, nyári melegben.

A 34-35 fokos nyári melegben, amit ráadásul fülledtséggel és magas páratartalom kísér olyan szexpózokat ajánlunk, amikkel a felhevült testek a lehető legkisebb ponton érnek össze. Helyszínnek a járólapos padlót, kinyitott hűtő előtti padlórészt, a fürdőszobát és a klímával hűtött hálószobát javasoljuk a testmozgáshoz.

Előjátéknak

Az előjátékhoz is van olyan póz, amiben alig kell a másikhoz érni, kézzel-szájjal a legkönnyebb a melegben úgy csinálni, hogy a nő fekszik, a férfi pedig mellette áll – ide kattintva láthatja.

Nyalás a fürdőben

A fürdőszoba a lehető legjobb választás a nyári szexhez, a teljesen hideg zuhanyt nem javasolnánk, de ezt a szexpózt nyaláshoz érdemes kipróbálni.

Érintés nélküli lovaglópóz

A férfi a földön fekszik, a nő rajta ül, terpeszben. Egyikük sem ér a másikhoz, csak és kizárólag az altestük ér össze egy ponton. 

Misszionárius póz, egymáshoz alig érve

A nő fekszik, a férfi rajta, de nem egymáson fekszenek: a férfi félig térdel, a karjával pedig a támlába vagy a falba támaszkodik – ahogy itt látható.

A konyhaasztalon

Ennek a póznak is az a lényege, hogy a nő fekszik, a férfi pedig áll vele szemben. A nő a lábait felhúzva tartja a férfi vállán vagy kezében, szex közben – ide kattintva láthatja, hogyan.

Egymás mellett fekve, kézzel

Ehhez nagyon nincs mit hozzáfűzni, a pár egymás mellett fekszik, és a lehető legtávolabb fekve egymástól izgatják egymást. Kézzel.

Hátulról

Mindkét fél térdel, és csak a lényegnél ér össze a testük: ahogy ide kattintva is láthatja, maximum a férfi ér a nő farához, kézzel.