Összegyűjtöttük a filmtörténelem legjobb oráljeleneteit, ön pedig döntse el, melyik színész alakítása a legmeggyőzőbb, ha nyalásról van szó! 10 pontot adjon kedvencének!

Amerikai pite

Kissé abszurd, de igazi klasszikus az Amerikai pite-sorozat első részében az a jelenet, amikor a Kevin (Thomas Ian Nicholas) végre megpróbálja kielégíteni barátnőjét, Vickit (Tara Reid). A csajnak pont akkor lesz orgazmusa, amikor az apja hívja őket vacsorázni, úgyhogy a "Jövök, jövök" kiáltás teljesen alkalomhoz illő a kis történetben. 

Blue Valentine

A 2010-es Blue Valentine-jelenetért biztosan sok Ryan Gosling rajongó tudna ölni: a színész a forgatókönyv szerint épp filmbeli partnerét, Michelle Williams-t nyalja ki piszkosul, nagyon tuti lehet a pasi, ha a nő kevesebb mint egy perc alatt elélvezett. 

Elemi ösztön

Ismét egy klasszikus: az Elemi ösztön Sharon Stone és Michael Douglas főszereplésével. A filmben a nyomozó nem tud ellenállni a regényírónőnek, és igyekszik teljesen levenni a lábáról. Egy szemkontaktussal teli orállal úgy tűnik, sikerül is neki. 

Fekete hattyú

A 2010-es Fekete Hattyú című filmdrámában egy leszbikus jelenetben kap fontos szerepet az orálszex: a produkcióban Natalie Portman és Mila Kunis esik egymásnak, erre még a megrögzött homofóbok sem mondják azt, hogy fúj, undorító, beteges. 

Greenberg

A videó 53. másodpercétől Ben Stiller karaktere nyalja ki partnerét az ágyban, aki nem bírja 100 százalékosan elengedni magát, és megszólal: "Hallottad a vonatot?". A jelenet a Greenberg című filmből való.

Szörnyek keringője

A 2001-es Szörnyek keringőjében Billy Bob Thorntont éri a nagy megtiszteltetés, hogy kinyalhassa Halle Berryt- legalábbis a forgatókönyv szerint. Az orál ebben az esetben nem kap túl nagy hangsúlyt, nem is lehet látni semmi mást, csak a színésznő kéjtől torzult arcát, mondjuk korábban meg mindent megmutatott magából. 

Two Girls and a Guy

Az utolsó jelenet a listánkban egy 1998-as film, amiben Robert Downey Jr. simán odavágja partnerét, Heather Graham-et a falhoz és hátulról nyalja ki a csajt. A színész talán még soha nem alakított ekkorát, mint ebben a jelenetben, muhaha.