Az utóbbi hetekben viszont arra figyeltünk fel, hogy olvasóink érdeklődési körei határozottan új irányokba törnek. Mostanában a Velveten keresgélők többsége ismert emberek és rendőrök (!) meztelen fotóira lett nagyon kíváncsi, illetve dicséretesen kutatja, hogyan szerezhetne még több örömöt partnerének.

Tavaly már elárultuk önöknek, hogy egyik kedvec szórakozásunk azt figyelni, milyen keresőszavakkal találnak ránk az olvasók. Ebben például a Google Analytics segít, és azért böngésszük rendszeresen, mert olyan csodás versek születnek benne, mint az

Időskori szex
Kis Endi
Milyen pinák?
Guminőkkel

Mostanában viszont főleg arról érdeklődnek, hogyan kell jól szexelni. Legalábbis a hogyan kell dugni, nyalás technikák, mit csináljak ha kicsi a faszom, dugás és az análszex először kulcsszavak alapján erre tippelünk. Mások maguknak szeretnének örömöt szerezni, nagyon elszántan. Tudják, honnan vesszük? Innen: erre vágytam nagy csöcs nagy segg, rabszolgasors porn, pornóképek kinagyítva, vazelin péniszbe, punci kívül-belül videó, természetes asszonyok+szexvideók, illetve párnamaszti közben lebuktam, mit tegyek?

Puncidivat

Egy gyors kitérőt még engedjenek meg, mielőtt rátérünk a legfontosabb keresőszavakra, és az nem a klapka györgy képek puncikról (igen, így együtt) volt. Szóval úgy tűnik, hogy az alapvető szexuális érdeklődés ismert emberek hozzáadásával csak fokozódik: Baukó Éva leszbi (nem), Pikali Gerda feneke, magyar celeb meztelen, hollywoodi színésznők privát pornói. És van egy különösen kitartó olvasónk is, aki naponta felkeres minket, hátha talál meztelen képet magyar rendőrnőkről. 

Női bugyiban van férfi

Az utóbbi idők legérdekesebb keresőszó-kombinációja a szex bakancslista volt, úgyhogy körbe is néztünk az interneten, mit tartanak mások kihagyhatatlan erotikus tapasztalatnak. Ezek alapján két listát állítottunk össze, hogy az önök elgondolásait is megismerhessük – a végeredményből cikkünk születik majd. Ám ahhoz, hogy végeredmény képződjék, arra kérjük önt, hogy kattintson ide, ha férfi, és kattintson ide, ha nő. Utána jelezze az egyes kérdéseknél, rajta vannak-e a listáján, vagy pont hogy nem. Előre is köszönjük!

Végül pedig hadd mutassuk be, milyen a világ valójában, a keresőszavak alapján!

Ha szeretne hinni az emberiségben: íme, a lelkizés

  • Ha nem akar semmit a pasi
  • Nem ír az első randi után
  • Jó bókok lányoknak
  • Az igazi férfi nem szeret hanem imád

Ha tudja, hogy minden elveszett:

  • Nők disznóval basznak igyen
  • Ezek megőrültek mell
  • Ingyen szex videó anyámat bassza a szamarunk
  • A fasz makk