A Nem kurvák, csak sűrűn baszott hercegnők, vagy a Ha nem vagy buzi, megosztod oldalak több ezer lájkot szedtek össze, olyan oldal is van, ahol webkamerás munkát kínálnak lányoknak, és olyan is, ahol szexpartnerkereső oldalakra invitálják a lájkolókat. És ezek mindenki számára könnyen elérhetők a Facebookon, publikus oldalak.

„Tini sunát tolnád?", „Amatőr suna", „Brutális popsi" – ilyen kommentekkel raknak ki naponta akár több fotót is a Facebookra. A képeken tangás nők vannak, pucsító lányok bugyiban, szelfizgető lányok melltartóban, és az ilyen témájú magyar Facebook oldalból több is van. A Ha nem vagy buzi, megosztod, a Nem kurvák, csak sűrűn baszott hercegnők oldalakon elvileg olyan képek is vannak, amiket magyar lányok küldenek el magukról, a kommentekből azonban kiderül, hogy fizetős szexchat oldalra invitálják a csoportok tagjait, némelyik képből arra is lehet következtetni, hogy prostituáltat hirdetnek, bújtatva. 

A Facebookot csak a mellbimbók zavarják, vagy az se

A Facebook szabályzata szerint a nemi szervek már zavaró tartalomnak minősülnek, így ha a mellbimbókat bármivel eltakarják, máris elfogadhatók a tangás seggű nők. Az erotikus tartalmú oldalakon az sem ritka, hogy lopott képeket töltenek fel az oldalak tulajdonosai, például a Brazzers oldaláról, ami egész biztos, hogy nem jogtiszta. Az oldalakat csak akkor szünteti meg a Facebook, ha valaki jelenti azokat – az ingyenpornót élvező lájkolók értelemszerűen nem fogják blokkoltatni a tartalmat. 

A szabályzat pontosan úgy szól, hogy a Facebook szigorúan veszi a pornográf tartalmat, főleg, ha kiskorú is érintett. A meztelenség tiltott, a közösségi oldal szabályzata szerint arra törekszenek, hogy tiszteletben tartsák a magánéletet. Ebbe azonban lazán beleférnek a 18 pluszos, felnőtt tartalmú oldalak, ahol a kommentek és a fotók a szexről szólnak. Az Amatőr csajok 40+ Facebook oldalon egy szexpartnerkereső oldalt is hirdetnek a rengeteg MILF fotó mellett. A Cici Mánia Eredeti oldalon pedig farkat és melleket is látni, amellett, hogy pornófilmszereplőket is keresnek az oldalon – ez se zavarja a Facebookot. Webkamerás otthoni munkát kínáló Facebook oldal is van. 

Nem vagyunk lemaradva 

Cseh, brit, amerikai de még keleti-ázsiai oldalak is vannak a Facebookon, amik melleket és tangás seggeket kínálnak nap mint nap. Az olyan oldalak, mint amilyen például a Dating Websites is, marketing célra használjak fel a tangás képeket, és saját szexchat vagy pornómegosztó-weboldalaikat hirdetik. A Hot MILF Teasing on Cam Facebook oldalon pornóvideókat hirdetnek, a Hot College Girlss oldalon szexpartnerkereső oldalakat linkelnek, a Crazy Summer Sex Facebook oldal (több mint 40 000 like) pornómegosztó-weboldalakat hirdet. A legtöbb oldalt a Sports kategóriába sorolják, de olyanok is vannak, amiket Artistként kategorizáltak a készítők.