Az io9 összeszedte azokat a filmbéli lényeket, amik úgy néznek ki, mintha falloszról mintázták volna őket. A 12 alienből véleményünk szerint némelyik inkább hasonlít csigára vagy gilisztára, ezért szavazzon, ön szerint egytől tízes skálán mennyire hasonlítanak az alábbi lények a farokra! Az egy a semennyire, a tíz pedig a nagyon hasonlít.

A Bithek a Star Warsból

A Csillagok háborúja-sorozatban mellékszereplők a Bithek, a lények a Cantina banda zenészei, akik erre a listára a hússzerű, gumós fejük miatt kerültek. Lényegretörően: olyan a fejük, mint egy óriási makk.

 

A Dűne homokférge

A Dűne-sorozat teremtménye a homokféreg, amit a filmben isteni lényként tisztelnek a bolygó lakói. A féregből több is van, és ahogy a nevében is benne van, inkább hasonlít egy gyűrűsféregre, mint a farokra.

A hereállú lény a Men in Blackből

Az egész pofája úgy lóg, mint az öregember heréje, és még az álla is egy here a Men In Black egyik űrlakójának.

A Tűzgyűrű egyik szörnye

A Tűzgyűrű című film Knifehead nevű szörnye inkább hasonlít egy kardhalra, mint egy pöcsre, de tény, hogyha szemből nézzük a lényt, akkor a fül szerű izék a fején olyanok, mint a here. Ide kattintva megnézhet a filmből egy jelenetet, az alábbi videó a bábut mutatja be.

Alpha Centuri szintén egyszemű lény

A Doctor Who filmben szerepel az egyszemű, farokra hasonlító Alpha Centuri, aminek nemcsak a feje, de a karjai is hasonlítanak a hímtagra. 

Csúcsfejek

A Csúcsfejek című film Dan Aykroyd főszereplésével leginkább azért maradt emlékezetes, mert nagyon gagyi. A csúcsfejű lények el akarják foglalni a Földet, és épp terepszemlére érkeznek a bolygóra. Értelemszerűen a koponyaformájuk miatt vannak fent ezen a listán.

E.T.

A hátrahagyott, magányos földönkívüli ha jobban megnézzük, annyira nem cuki lény. Leginkább egy borotvált, nagyra nőtt herére hasonlít, ráncos bőrrel, szemekkel. És szereti a gyerekeket. :((

Gotha, az egyszemű szörny

A B-kategóriás Alien Trespass című sci-fi Gothával, az egyszemű szörnnyel riogatja a nagyérdeműt. A lény pontosan az egy darab szeme és a hengeres teste miatt juttatja az ember eszébe a falloszt. A film teljes egészében fent van a Youtube-on, és leginkább egy esős vasárnap délelőttre ajánljuk, B-kategóriás, de tényleg az.

Növénylények a Doctor Whoból

A mesterségesen létrehozott növények makk szerű fejet kaptak alkotóiktól, a gallérral a nyakukon egészen úgy néznek az io9 szerint, mint egy vagina, amibe épp behatol egy farok. Tény, hogy a női és férfi nemiszervek jellegzetességei egyaránt megtalálhatók a lényeken.

Xenomorph, minden idők aliene

Az Alien-sorozatban a földöntúli, bolygók közti világban növekvő parazitát nincs aki ne ismerné. A szörny furcsa fejét ihlette állítólag a hímtag, az io9 szerinta  hosszúkás, barázdált koponya, és a kisebb merev fallosz a szájában ami az apró fogakból előbukik, farokra hasonlít. Döntsön.