horoszkóp

Óriási csikló és feminista Kánaán

2007.07.28. 22:25
A bálnák nemcsak romantikusak, de a csiklójuk is óriási. Az osztrigahímek nem bírják a meleget, ezért nővé változnak. A bikáknak pedig nincs stílusuk a dugáshoz. Meglepő szexuális szokások következnek.
Az állatvilág mindig különleges meglepetésekkel szolgál, nincs ez máshogy a szexualitás terén sem. Állati szexrekordokból szemezgettünk.

A legelemibb nemcsere

Amennyire gusztustalan kis állatok a csúszómászók, annyira trükkösek is, már ami a szexuális életüket illeti. A férgek egy fajtája képes rá, hogy peterakás után tökéletes hímmé alakuljon, és meghódításra váró csinos kis puhatestű csajok után nézzen. A giliszták pedig hímekké válhatnak testük egy bizonyos pontjának levágása nyomán. Az osztrigák szintén képesek a nemváltoztatásra, de esetükben ez nem tojásoktól, vagy csonkítástól függ, hanem a hőmérséklet változásaitól. Egy tanulmány szerint 20-22 fokban az osztrigák évente egyszer, 14-16 fokban három-négyévente alakulnak nősténnyé. Szóval, akit izgat a kérdés, hogy melyik nem élvezi jobban a szexet, és vallása okán nincs lehetősége a reinkarnációra, annak érdemes megtanulni a puhatestűek nyelvén. Végül is, ha a Megint dühbe jövünk egy dokumentumfilm, akkor Bud Spencer is tudott sirályul.

A feministák álma

Az egyetlen állat, amelyik képes volt megvalósítani a tökéletes feminizmust, az a tengericsikó nősténye. Ő ugyanis nem tölti idejét feleslegesen a kölykök kihordásával, inkább rábízza a terhes feladatot a hímekre. Miután pénisz-szerű szerkentyűjével a pasiba fecskendezi sejtjeit, hagyja, hogy a hím megtermékenyítse azokat, majd kihordja és "megszülje" a kiscsikókat. A szalonkafélék között pedig gyakorta előfordul, hogy a hímek kotlanak a tojásokon, míg a nőstények keresik meg a betevőre valót. Ilyet azonban az embernél is láttunk már.

A leghosszabb csók

Úgy tűnik, sok hal leli örömét a csókolózásban, de közülük is kiemelkednek a gurámik, akiknél megfigyelhető, hogy akár huszonöt percen át is összetapadnak egy csókban. Ez emberi mércével nézve is kiemelkedő teljesítmény. Még a kamaszoknál is.

A legtávolabbi udvarlás

Sok állatfajnál bevett szokás, hogy hosszú, bonyolult hangokkal, dalokkal fejezik ki udvarlási szándékukat. A bálnák például képesek rá, hogy nagy távolságokból, akár több mint száz mérföldről is meghallják egymás dalait, hiszen a víz jól szállítja a morajló hangokat. Egy dal pedig több, mint harminc percig tarthat ismétlődés nélkül. A hímek egyszerűen ledumálják a csajokat a lábukról. Vagy uszonyukról.

A legrövidebb dugás

Köztudott, hogy a csimpánzok nem bírják túl sokáig, de vannak emlősök, akik még fürgébbek, ha az élvezetekről van szó. A bikák, kosok és szarvasbikák például csak épphogy bedugják péniszüket a nősténybe, néhány másodperc alatt már túl is vannak az egészen. A lovak bírják néhány percig, a bálnaszex azonban szintén csak másodpercekben mérhető. Szóval ha legközelebb elégedetlenek lennénk partnerünkkel, nyugodjunk meg, mosolyogjunk, és gondoljuk arra: milyen jó, hogy embernek születtünk.

Leghosszabb csikló

A nősténybálnák 8 centiméteres csiklójukkal - amely három irányba ágazik és kissé lefelé lifeg - az állatvilág csiklórekorderei. A testméretükhöz képest a hiénák, bizonyos majomfajták és a vakondok is nagy csiklóval rendelkeznek. Hogy a nagyobb csikló nagyobb élvezettel jár-e, azt sohasem tudhatjuk meg. Talán nem is baj.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.