horoszkóp

A tökönrúgás-fétis az általános iskolában kezdődik

2008.04.10. 22:18
Kapcsolódó cikkek (1)
Bizonyos férfiak attól gerjednek be igazán, ha tökönrúgják őket, de azt is szeretik, ha begerjedve rúgják őket tökön. Nők és férfiak egy csoportja egyaránt rajong a tökönrúgásért, a nők véleménye viszonylag ritkán kerül elő, a férfiak azt szeretik, hogy megalázzák őket a férfiasságukban. Persze az egész a csajoknak köszönhető, akik az általános iskolákban nem hagyták békén a pubertáló ifjakat, és jól lerúgták őket.

„Sok férfi álma, hogy egy gyönyörű nő földre kényszeríti egy jól célzott rúgással, ütéssel, a férfi erőfölénye ellenére. Nem a fájdalom okozásán van a hangsúly, hanem a női dominancia éreztetésén a férfivel” – áll egy tökönrúgás fetisizmussal (ún. ballbusting) foglalkozó magyar honlapon, amit azután találtunk, hogy a múlt héten tökönrúgásért lecsukott szerencsétlen felkeltette az érdeklődésünket.

A tökönrúgásért rajongás nagyjából a dominajátékok és a lábfétis metszete lehet. Rendszeresen valamilyen szerepjáték keretében kerül rá sor. Számos internetes oldalt végigtúrtunk, hogy közelebbről is megismerjük a témát, ami legalább olyan bizarr, mint a műlábpunci.

A férfiak a már említett honlap mottójának megfelelően szeretik, ha megalázzák őket – persze nem mindegyik. Tetszik nekik, hogy egy egyébként törékeny nő pillanatok alatt uralkodni tud felettük.

Az index a témával foglalkozó fórumán természetesen ellenvéleményeket is találtunk, legtöbbször a férfiak titulálták férfitársaikat aberráltnak, mert nem tudták megérteni, mi lehet ebben a jó. Az ellenvélemények általában a szélsőségek felől közelítenek, így sokszor találkozik az ember azzal a véleménnyel, hogy ha ennyire jó egy csaj rúgása, akkor milyen jó lehet, amikor egy jó kondiban lévő focista akaszt be az embernek.

Aztán vannak a jópofán megfogalmazott ellenvélemények: „Ha ez az előjáték, nem akarom tudni, hogy milyen lehet a szex” – írja egy kommentelő a YouTube egyik a témával foglalkozó videójára.

Persze a legtöbb ballbustinggal foglalkozó oldalon a hangsúly inkább az alá-fölérendeltségen van, mint azon, mekkora erővel kell egy férfi péniszét megküldeni ahhoz, hogy igazán jó legyen neki.

Az iskolában kezdődik

A rajongás a tökönrúgásért általában egy kellemetlen iskolai emlékkel kezdődik. Pontosabban a későbbi ballbusting fanatikusok nem tartják az általános iskolai tökönrúgást nagyon kellemetlen emléknek.

Sok rajongó leírása tér vissza arra az egységes pontra, hogy az általános iskolában milyen jó volt, amikor a lányok merő viccből belerúgtak fiú osztálytársaik nemi szervébe. Ezek a lányok valószínűleg nem tudták, hogy milyen nagy hatást tesznek osztálytársaikra, a különféle fórumokon megjelenő osztálytársak pedig abban reménykednek, hogy az ilyen lányok nem változtattak jó szokásaikon és érett fejjel dominák lettek.

”Emlékszem a két legjobb csajt az osztályban diótörőnek becéztük, egyszerűen imádták a tökönrúgást. Elég volt, ha a közelükben voltál, és nem védted az ágyékodat, arra ment valamelyik, aztán már rúgott is. Csak úgy poénból. És a technikai repertoárjuk is igen változatos volt. Szvsz, akkor teccett meg nekem is a dolog, és lettem ilyen perverz” – olvastuk az egyik magyar ballkick oldalon.

Félénkek

Az egyes oldalakon leginkább férfiak osztják meg egymással különös fantáziáikat és ámulva olvassák azoknak a beszámolóit, akik már átestek ilyesmin.

A legtöbben úgy gondolják, hogy nagyon bensőséges viszony kell az ilyesmihez férfi és nő között, de azt is írják, hogy barátnőiket még sosem merték ilyesmire megkérni, mert félnek, hogy kalap kabát a kapcsolatnak, ha kiderül a férfi fél különös vonzódása.

Egy leírás szerint a legegyszerűbb rávezetni a lányokat arra, hogy mit akar az ember. Azt mondják, hogy a barátnővel az ágyban fekve csókolózás közben a partner térdét a péniszhez kell irányítani, mintha egy kis masszírozást szeretne a másik fél. A leírás szerint innen már tényleg csak néhány lépés egy-egy kisebb rúgás.

Különféle iskolák léteznek a tökönrúgáson belül. Van, aki a legjobban azt szereti, ha mezítláb van a lány, aki megrúgja, van, aki azt, ha magassarkút érez a péniszén, de a legtöbben a térdelésért rajonganak.

Szétrúgta a tököm Britney Spears

A magyar oldalakon is azt találtuk, hogy a legtöbb férfinak a tökönrúgás csak beteljesületlen vágyálom, viszonylag kevesen vannak a nagy tudás birtokában, a legtöbben álmodoznak a dologról.

A témával foglalkozó külföldi lapokon pedig sok esetben az álmok mellett a különböző hírességek is előkerülnek:

”Britney Spearsszel álmodtam. Egy koncertje után átjött hozzánk, és azt mondta, azt akarja, hogy a szolgája legyek. „Nem értem” – mondtam, és tökönrúgott. „Megőrültél” – kérdeztem tőle, de ő csak rám nézett, és újra tökönrúgott. Nagyon fájt, sértegetett, és folytatta a rúgásokat. Teljes erőmből a golyóimba rúg, sokszor, aztán elterültem a földön. „A nők megérdemlik, hogy szolgájuk legyen” – mondta Britney. Erre én: „Ok Britney, a szolgád vagyok”. „Akkor nyald le a csizmám, nyald le, ostoba férfi!” – folytatta. Lenyaltam. De nem hagyta abba a játékát, és tovább rúgta a golyóim, arcon köpött. Azt hiszem Britney nagyon jó domina lenne.” – olvastuk egy férfi álmát egy a témával foglalkozó amerikai oldalon

Nem Britney Spears az egyetlen celeb, aki ilyen jellegű férfiálmok főszereplője: „Aludtam, amikor egy lány kopogtatott az ajtó, és azt mondta, ha nem nyalom ki a seggét, akkor három csaj szétrúgja a tökömet. Nem nyaltam ki a seggét, úgyhogy visszafordultából ötször tökönrúgott. Becsuktam az ajtót, és visszafeküdtem ez ágyamba. Megjelenik három lány és tökönrúgnak, megtaposnak, aztán az egyik lány a seggével az arcomra ül, a másik, amelyik megtaposott megragadja a golyóim. Auuuuuu! Aztán a végén a három csaj leveszi az álarcot, ami rajtuk volt, és kiderül, hogy Fergie, Beyoncé és Carmen Electra voltak azok!”.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Spanyolország

A szélmalmok földjén - Consuegra és Almodóvar del Campo.