horoszkóp

Kínában áll a világ legnagyobb pénisze

2007.06.06. 14:40
A pénisz szimbolizálja a boldogságot. Legalábbis a kínai sámánkultúrában, melynek tiszteletére elkészült a világ legnagyobb farka.

Egy kínai szórakoztatópark ékessége az a pénisz szobor, amely méltán tarthat számot a világ legnagyobb fallosza címre. A Longwan Shaman szórakoztató parkban álló kilenc méternyi erekció az Az ég oszlopa elnevezést kapta. Changchun város szalmával borított, fém óriás farka a park egyik dombocskáján ágaskodik az istenek felé.

Cheng Weiguang, a park igazgatója az Ananovának elmondta, hogy a szobrot a sámánkultúra emlékének állították. Egy legenda szerint ugyanis az ősi hős, Ewenki leigázott egy kegyetlen női uralkodót, akinek egy pénisztotemet ajándékozott azért, hogy megtanulja tisztelni a férfiakat és ne akarja többet legyilkolni őket.

Shi Lixue, a kínai népművészeti társaság igazgatója szerint a pénisz a régi korok boldogság és a jólét igényét szimbolizálja.

Hogy mit gondolnak a szalma falloszról a látogatók? Néhányan zavarba jönnek, de a többséget egyáltalán nem mozgatja meg a szobor látványa.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.