horoszkóp

Hosszabítás, vastagítás, egyenesítés

2007.03.05. 17:19
A főemlősök között az embernek van a legnagyobb farka a világon. De ez a magyaroknak nem elég. Csak minden negyedik magyar elégedett a férfiasságával, pedig a férfiak azt sem tudják, hogy mekkora a többieké. Szorítógyűrű kell, vákumpumpa meg plasztikai műtét. A nőknek meg csak az, hogy kitöltsék őket.

Farka méretén változtatna először a magyarok negyede - derül ki egy, a húgycsőhasadék problémáit elemző vizsgálatból. Éppen ekkora az elégedettek tábora; míg 6,7 százalék vastagításra, ugyanennyien egyenesítésre vágynak. A felmérés szerint a magyarok pénisze mereven átlagosan 15,8 centiméteres, míg ernyedten 7,7 centiméteres. Az átlagfarok kerülete 12 centi, tehát az átlagmagyar átlagfarkának átmérője 4 centi.

A legnagyobb farok

A férfiak egyáltalán nincsenek tisztában vele, mekkora az átlagos farok. Ezt támasztja alá az -az International Journal of Impotence Research-ben (Az impotencia kutatás nemzetközi folyóirata) 2002-ben publikált- olasz kutatás, amely során 3000 főt kérdeztek meg az átlagos pénisz méretéről. A férfiak az ernyedt állapotú hímtag méretét a teljesen irreális 12,7 és 16,51 centiméter közé tették.

Az internetes fórumok is jó tanúsággal szolgálnak a férfiak agyában keringő tévhitekről."Szerintem is számít a méret! Hiába törekszel a legjobb lenni ezen a téren, előbb vagy utóbb úgyis jön egy "nagy" ember, aki megbassza életed értelmét. - írja Wirobond - A legjobb az, ha már 20 évesen rádöbbensz erre és beletörődsz. Ui.: nekem 14-es van! Ami ahhoz, hogy normális párkapcsolatom legyen, szerintem kevés!" Pedig az emberállat hímjeinek nincs okuk panaszkodni, hiszen falloszuk kétszer olyan vastag és széles, mint például a csimpánzoké. A humán pénisz nemcsak arányaiban, de kézzelfogható nagyságát tekintve is sokkal nagyobb a többi főemlősénél.

Akinek a méret a lényeg

Számtalan tévhit és "tuti biztos" módszer szól azoknak a férfiaknak, akiket kétségek közé taszít péniszük mérete, ahogy ezt már korábbi cikkünkben is megírtuk. Legendák keringenek például különböző növényi csodaszerek -különösen a méz- sikeréről, vagy a sportalsók viselésének a pénisz növekedésére tett rossz hatásáról. Egy népi hagyomány szerint a gyakori maszturbálástól nő a fallosz, miközben ugyanez a forrás azt is mondja, hogy a sűrű önkielégítés vaksághoz vezet. A látást viszont javítja a répa fogyasztása. Tehát nem baj, ha valaki sokat maszturbál, csak egyen sok répafőzeléket, így a hatás biztosan nem marad el.

A modern módszerek közé sorolható a krémek és tabletták használata, a nyújtó gyakorlatok (melyek előtt a melegvizes borogatás ajánlott), a szorítógyűrűk szakszerű felhelyezése, a vákumpumpa és persze a plasztikai műtét. Aki kíváncsi az otthon végezhető gyakorlatokra, annak a Maxi Kuki online kézikönyvet . ajánljuk. Ha pedig semmivel sem elégedettek, még mindig ott a felcsatolható műpénisz. Ezzel biztos a végeredmény.

Amiért a méret a lényeg

Nem csodálkozhatunk azon, hogy ennyi különböző módszer létezik a méret problémájának kezelésére, amikor jelentős különbségek vannak az egyének, és - mint a kondomgyártóknak köszönhetően megtudtuk - az eltérő földrészeken élő férfiak között is. Az ázsiai piacra gyártott gumik például 3 centiméterrel rövidebbek, mint az afrikai férfiaknak szánt óvszerek.

A péniszek 0,65 százaléka mereven kisebb, mint 7,5 centiméter, szemben Ron Jeremy 26,76 centis rekord méretű falloszával. Az előbbi jelenség a mikropénisz titulust viseli, míg az utóbbit hívhatjuk egyszerűen ijesztőnek. A pornósztár születésekor állítólag az egyik nővér halkan felsikoltott: Te jó isten, láttátok a gyerek farkát? A lányok egyike zavart kuncogás közepette megjegyezte: Milyen szerencsés kölyök!

Akiknek viszont nem a méret számít

Nem biztos, hogy a sztár későbbi szexpartnerei is mind így gondolták. A 20 centi feletti péniszt a nők nagyobb része kényelmetlennek vagy fájdalmasnak találja. Ez nem jelenti azt, hogy a nőket egyáltalán nem érdekeli a méret. Amikor sor kerül az aktusra, a nők érezni akarják magukban a férfit, szeretik, ha az kitölti őket. Ezt a legtöbb férfi teljesíteni tudja, ahogy azt egy amerikai vizsgálat is megerősítette, hiszen a kutatók úgy találták, hogy a nők 85 százaléka elégedett a partnere méreteivel. A nők véleménye szerint egyébként a hosszúságnál a vastagság jóval fontosabb. Ennek oka, hogy a G-pont a hüvelybemenettől elég közel van ahhoz, hogy bármely átlagos méretű férfi könnyedén elérje.

Az ősi egyezség

Már a történelem legrégebbről ránk maradt gyönyört okító kézikönyve, a Káma Szútra is foglalkozik a méret, azaz inkább a különböző méretek összeillésének kérdésével. A klasszikus mű a férfit lingájának (hímvessző), a nőt jónijának (hüvely) mérete szerint három-három csoportba sorolja. A férfi lehet nyúl, bika vagy csődör, nő pedig őztehén, kanca, vagy nőstényelefánt. Nehéz nem észrevenni a diszkriminációnak ezt a korai formáját, hiszen sokkal nagyobb a csődörnél az elefánt. A Káma Szútra szerint három egyenlő egyesülés létezik (nyúl-őztehén, bika-kanca, csődör-elefánt), ilyenkor mindkét fél elégedett a partnerével, míg a hatféle egyenlőtlen egyesülés esetén vagy egyik, vagy mindkét fél elégedetlen lehet. Ha hiszünk az ősi könyvnek, csak arra kell figyelnünk, hogy nyúl létünkre ne kezdjünk elefánttal.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.