horoszkóp

Mészáros Dóri hamar nedvesedett a kecskeméti diszkóban

2008.11.16. 20:35
Kapcsolódó cikkek (1)
A sztriptíztáncos másodszor járt Kecskeméten, hogy lefürödjön egy áttetsző zuhanykabinban. A férfi közönség mindig hálás, a lányok viszont konkurenciának tekintik.

Az én testem nem így néz ki, főleg nem a csöcseim – mondta egy lány éjjel a Bling Bling Nightban, mikor kritikusnak akart tűnni pajtásai előtt. Mészáros Dóri eközben a zuhanyzóban viszonylag hamar megszabadult a bikinijétől, és anyaszült meztelenül tusolt a diszkóban, egy erre a célra kialakított kabinban.

A közönség nem először láthatta Kecskeméten a kutyatápos lányt, októberben már kipróbálta a számára tervezett egyszemélyes, átlátszó tusolót. Sminkje szigorúan vízálló, hajáról pedig csak annyit említetnénk meg, hogy egy igen fiatal rajongó a fellépés közben csak sajnálni tudta, hogy vizes lett. A tulajdonos szerint a retro közönségnek egyébként nem könnyű újat mutatni, ezért kénytelen állandóan informálódni a nagyvilágban, hogy ötleteket merítsen. A szórakozóhely látogatói ezért kísérhetik figyelemmel Mészáros tisztálkodási szokásait.

Klikkeljen Mészáros Dóriért!

Természetes, és a maximumot nyújtja

„New Yorkban láttam ezt, de ott nagyon ízléstelenül volt megcsinálva, hogy úgy mondjam: igénytelen volt. A műsor sem volt megfelelő, a hölgyek sem voltak túl jók. Szerénytelenül hangzik, de jó ízléssel megcsináltuk, gusztusosan, amit ők nem tudtak kivitelezni” – mondta Maczkó Zsolt, a klub tulajdonosa. Azt is hozzátette, hogy az első pillanattól Mészáros Dóriban gondolkodott, mert sokszor dolgozott már vele, és a művésznőt többek közt azért is szereti, mert nemcsak természetes, de mindig a maximumot is nyújtja. Maczkó a programot igényes erotika címmel hirdeti, és ahogy ő fogalmazott: minőségi tusolóban – hétszázezer forint - minőségi lánytól minőségi mozdulatokat kapnak az idelátogatók.      

Klikkeljen Mészáros Dóriért!

Menjünk, mert mindjárt fürdik a csaj, oh már lent is van a bugyija – mondta egy ifjú titán, amire, egy magát valószínűleg konkurenciának tartó lány visszakézből kontrázott. „Látni akarják a kurvát, nézd, hogy nézi a sok paraszt.”  A produkció végén az ifjabb generáció elismerő pillantásokat vetett a kabinból kiszálló Mészárosra, majd rövid eszmecsere után elhagyták a helyszínt. „Ez igen. Hogy is hívják, tudod, ő a Rácz Linda párja. Nem tudod? Mindegy, menjünk.” A fiatalok abban a kegyben nem részesülhettek, amiben a Velvet csapata, hogy Mészáros kisasszony polgári öltözékét is közelről megtekinthetik. Mi tudjuk, hogy nem hord bugyit, ahogy melltartót sem, és azzal is tisztában vagyunk, hogy nem nagyon látja a közönségét munka közben.    

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.